Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok mi szamit megcsalasnak, es mi az ami megbocsajthato?
Figyelt kérdés
Olvastam egy felmerest es nagyon kivancsi vagyok hogy Ti hogy velekeztek errol.2016. aug. 30. 22:22
11/14 anonim válasza:
Megcsalás ami a tudtomon kívül történik.Amiről tudok,beleegyezek az nem megcsalás,legyen az bármi.
12/14 anonim válasza:
Erről még nem is elmélkedtem. Talán össze kéne szednem egy listát róla?
13/14 anonim válasza:
A megcsalást mindenki úgy nézi, hogy a sértett félt csalták meg, hát én nem így nézem!
Arról van szó, kedves mindenki, hogy magunk örömére teszünk dolgokat és nem pedig , hogy párunkat megcsaljuk, nem a párunkra gondolunk " megcsalás " közben, hanem magunkra, hogy nekünk mennyire jó és kell az újdonság.
Szóval magunkért tesszük amit teszünk és ez nem " bűn " ami megbocsájtható vagy nem, kell hogy legyen ! Nem vagyunk hibásak az ösztöneinkért ,az érzéseinkért, a vágyainkért, az álmodozásainkért!!!!
14/14 Noren1989 válasza:
Kérdező, megosztanád a kutatás elérhetőségét esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!