Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne a barátotok szerelméről, hogy 3 éve folyamatosan hazudik a barátotoknak?

Figyelt kérdés

Barátnőmet 3 éve hitegeti a barátja, hogy elválik csak hát a gyereke kicsi meg kell oldania. Közben közös babát terveznek. Véletlenül egy ismerős elszólta magát, hogy a férfinek nem 1, hanem több gyereke van és a legkisebb 1 éves. Ti mit tennétek? 1. Megmondanátok neki mit tudtatok meg. 2. Megmondanátok a barátjának mit tudtatok meg. 3. Hallgatni arany.

Nem kérek olyan megjegyzést "úgy kell neki", mert az nem válasz egy ilyen kérdésre. Más lehetőség a hármon kívül és TI miért tennétek azt, az jöhet.

2016. aug. 30. 06:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tibcsi koszi ez rendes valasz volt. Köszi.
2016. aug. 30. 22:55
 12/16 A kérdező kommentje:
En csak azt a valaszt pontoztam le, aki nem adott valaszt a valaszaban. Valaszolot a sajat kerdesemre a tartalmatol fuggetlenul csak zold kezzel pontozok. Viszont barki velemnyezhet valaszt, aki bejelentkezik. Azokat en nem tudom befolyasolni. Folosleges ilyen miatt is pampogni.:-)
2016. aug. 30. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Véletlenül egy ismerős elszólta magát, hogy a férfinek nem 1, hanem több gyereke van és a legkisebb 1 éves."

No ennek mintájára "véletlenül" én is elszólnám magam.

2016. szept. 1. 11:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Miquel régi motoros! Köszönöm az ötletet. Régebben te szeretőség párti voltál. Biztos veled is történt valami.
2016. szept. 2. 08:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Függetlenül attol, hogy melyiknek tartom elitelendöbbnek a viselkedeset, a loyalitasom elsösorban mindig a barataim fele szol.

Ezert hatarozottan #1

Gondolom, nem szandekosan nyomoztal utana, egyszerüen megtudtad. Igy egyaltalan nem vagy hibaztathato! Szeretned, hogy baratnöd egy ilyen emberrel, aki mas nön kivül, öt is egyertelmüen atveri, örökre összekösse az eletet. Meg akkor is, ha elöbb-utobb eltünne, akarhanyszor gyermekere pillant, öra emlkszik? Te tudni szeretned forditott esetben?

Nyilvan nem fog örülni baratnöd, es ebben a szituban te leszel a legközelebb hozza, ugyhogy valoszinüleg nem lesz eppenseggel egy kellemes talalkozas, de hidd el, idövel megerti, hogy ez neked nem volt egyszerü, de helyesen cselekedtel! Es kiindulok abbol, hogy rad ezek utan is szamithat.

2016. szept. 2. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Sohasem voltam szerető-párti, kedves kérdező. Csak azért kellett néha megalkudnom az ördöggel, hogy évtizedek múltán is ugyanúgy tudjam imádni az asszonykámat.

DE! Sohasem hazudtam függetlennek, vagy rossz házasságban élőnek magam! Annak ellenére sem, hogy volt olyan partnerem, aki ezt akarta hallani. Jogalap híján nem ítélem el, aki ezt teszi, de nagyon mocskos dolognak tartom.

2016. szept. 3. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!