Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes barátnak maradni ilyen esetben?
Munkahelyemen megismertem egy pasit nagyon sokat környékezett , vegul kiderult , h hazudott ami a magánéletét és elkötelezttségét illeti .
En nem akarom kimutatni a csalodasom , mert arra gondolna, h ime bánt engem a dolog , tehat több mindent vartam volna a kapcsolatunktól .
Ezek szerint pont az a tipus aki jatszik masok erzeseivel , es ezt élvezi , gondolom csalódást is szeret okozni .
En nem adom meg neki ezt az örömöt h leszidom. , vagy felsertödök.
Kapcsolatom volt vele , par honapos , es most mikor kiderult az igazsag szemberöhögtem , mintha vicces volna pedig porig sulytott.
Most azt mondja h maradjunk baratok , igyunk meg neha egy kavet , menjunk sportolni , stb .
Köztunk megszunt a szexualis kapcsolat 2 honapja es tudom h ö se akar mar semmit.
Szarmazhat abbol valami rossz, ha kavezunk , mintha mi se törtent volna? Valaki aki jart mar igy vagy volt ilyen helyzetben .....
Nem akarok vele barátkozni.
Csak mutatni akarom , h nem érintett meg a hazugsaga. 1 -2 kave belefer
Sőt dugjatok is még párszor, hogy biztos meggyőzd mennyire nem érdekel a hazugsága. :D
Nem értem, miért akarsz játszmázni. Tanulj belőle inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!