Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti azt normális dolgnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti azt normális dolgnak tartjátok, ha egy férfi megkérdezi tőlem, hogy mit szól hozzá a barátom, hogy megcsalom?

Figyelt kérdés

Amikor mondtam, hogy nem tudja ez volt a válasza: "ooo".

Ezt be szokták jelenteni egymásnak a felek? Nem hinném.

Milyen pali tesz fel ilyen kérdést?

2016. aug. 27. 16:58
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező attól, hogy a mai fiatalságnál trendi a pár megcsalása olyan ürüggyel, mint a kicsi a pasim farka...attól még nem fogják a buksid megsimogatni, milyen okos vagy.Remélem a következő kérdésed nem arról fog szólni, hogy a párod megtudta, hogy megcsaltad, kidobott és mit Tegyél?
2016. aug. 27. 20:15
 42/45 anonim ***** válasza:
Egy ilyen jellegű "laza" kapcsolatban rohadtul nem érdekelne, hogy kit csal és miért. Nyilván én sem egy leendő feleséget látnék benne. Ha úgy hozta az élet, engem sosem érdekelt, hogy miért csinálja. Neki is, nekem is magánügyem.
2016. aug. 27. 20:23
 43/45 anonim ***** válasza:
Félő hogy előre tudom a választ de életed végéig "ezt" akarod csinálni. Neked biztos jólesne ha a pasid azért csalna meg mert kicsi a melled? Na tudod kinek kéne ilyen szerető nő. Egy erkölcscsősz!
2016. aug. 28. 00:17
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj le a szeretőddel menj haza majd nézz bele a párod szemébe és mondd hogy szereted. Kicsit sem éreznéd az iróniát? Egyébként meg pont hogy te játszod el az erkölccsőszt a párod és gondolom mindenki más előtt minden egyes nap hogy te vagy a szerető,HŰSÉGES barátnő. A kérdésedre válaszolva nem nem normális.
2016. aug. 28. 00:28
 45/45 anonim ***** válasza:
57%

Jajj hagyjátok már csórikámat, valszeg a kisfarkú pasiján kívül másnak nem kéne kapcsolatra, amit ő tud is, ezért választotta ezt az utat :) Minden ember ilyen esetben kilép a kapcsolatból, és más mellett lesz boldog.

Amúgy mindegy milyen évet írunk, akkor is egy gerinctelen riherongy vagy.

2016. aug. 28. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!