Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azt normális dolgnak tartjátok, ha egy férfi megkérdezi tőlem, hogy mit szól hozzá a barátom, hogy megcsalom?
Amikor mondtam, hogy nem tudja ez volt a válasza: "ooo".
Ezt be szokták jelenteni egymásnak a felek? Nem hinném.
Milyen pali tesz fel ilyen kérdést?
"És attól mert fizikálisan megcsalnak alakit bárminemű okból (alkohol, kíváncsiság, újdonság), az még nem jelenti, hogy nem szeretik a párjukat."
Valóban nem. Azt jelenti, hogy nem tisztelik a "párjukat".
Nem vagyok erkölcscsősz. Nem mondtam, hogy ne csináld vagy ettől minek tartalak. Csak kijavítottalak és feltettem egy egyszerű kérdést, amire nem tudtál egyenes választ adni.
Valóban nem tehet arról, hogy kicsi neki. Te viszont tehetsz arról, ha ezért megcsalod és nem közlöd vele. Én elhiszem, hogy szereted. Csak éppen nem tiszteled és nem vagy őszinte vele. Vagy szerinted őszinte vagy vele?
"És attól mert fizikálisan megcsalnak alakit bárminemű okból (alkohol, kíváncsiság, újdonság), az még nem jelenti, hogy nem szeretik a párjukat"
Első körben a megcsalásra NINCS semmilyen elfogadható magyarázat. És ezek közül is az alkohol a legszánalmasabb "mentség". Jajj be voltam rúgva.. És, kit érdekel? Nem kell annyit inni, amíg nem tudsz a világodról sem.
És de, pontosan azt jelenti, hogy nem szereted a párodat, de tovább megyek, még csak nem is tiszteled. Egy kapcsolatban a legalapvetőbb dolog a hűség, bár neked ez nyilván új fogalom. Aki egy kicsit is szereti és tiszteli a párját, az nem szúrja hátba ilyen undorító módon. Ha szeretnéd, akkor nem más férfiakkal dugatnád magad. Kár mentegetőzni, gerinctelen vagy! Ha annyira hajt a p*uncikád, akkor szépen szakítani kell, aztán végigpróbálhatod a város összes bikáját, mondván téged hajt az "újdonság" és a kíváncsiság.
Fúj, de szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!