Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti azt normális dolgnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti azt normális dolgnak tartjátok, ha egy férfi megkérdezi tőlem, hogy mit szól hozzá a barátom, hogy megcsalom?

Figyelt kérdés

Amikor mondtam, hogy nem tudja ez volt a válasza: "ooo".

Ezt be szokták jelenteni egymásnak a felek? Nem hinném.

Milyen pali tesz fel ilyen kérdést?

2016. aug. 27. 16:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"Nem tartozik bele, ha olyan szinten megbántanád az őszinteségeddel, azt, akit szeretsz"

Ez alapján bárki, bármit tehet, bárki háta mögött. Aztán mondhatja, hogy tiszteli az illetőt... :D

2016. aug. 27. 17:53
 22/45 anonim ***** válasza:
A kérdés kiírásával mi volt a célod, milyen jellegű választ vártál?
2016. aug. 27. 17:54
 23/45 A kérdező kommentje:

Ok utolsó. Akkor gondolj bele. Egy pár vagyunk. Szeretjük egymást. Neked kicsi. Nem tudsz kielégíteni, hiába próbálkozol. És eléd állok, megmondom, ne haragudj szeretlek, de nem megfelelő a méret és mit szólnál, ha segítenék rajta mással, de amúgy téged nem akarlak elhagyni, mert mindettől függetlenül szeretlek.

Te komolyan ezt várod? Neked hogyan esne??? !!!!

2016. aug. 27. 17:57
 24/45 anonim ***** válasza:
84%

Elárulok egy titkot! Aki képes megcsalni azt az embert, akit elvileg szeret, annak fix, hogy fogalma sincs az őszinte szeretetről, a tiszteletről, a hűségről és hasonló alap fogalmakról.

Gerinced az persze nincs, hogy megmond mi a probléma. Ha túl kicsi és nem tud kielégíteni, akkor az állandó problémád fog okozni! Egy jól működő kapcsolathoz hozzátartozik a szex is, ami ha nem működik megfelelően, előbb vagy utóbb a kapcsolat rovására fog menni. A legegyenesebb az lenne, ha leülsz és elmondod a gondodat. Ha nem megy, nem kell erőltetni, hanem szépen szakítani kell. Vagy szerinted ez a megoldás, ha baj van, akkor félre kell kefélni, ahelyett hogy megbeszélnétek? Gratulálok, büszke lehetsz magadra.

2016. aug. 27. 17:58
 25/45 anonim ***** válasza:
68%
#23: Felvilágosítást tartanék neked az érett kapcsolatok egyik alapkövéről, a kompromisszumokról. Azután oktatást a szexuális segédeszközökről.
2016. aug. 27. 17:59
 26/45 A kérdező kommentje:
Ez az én életem. Nem hinném, hogy te makulátlan erkölcsi háttérrel rendelkezel. Ne okíts. Majd én eldöntöm, mit tartok jónak. És mondtam, erkölcs csőszt játszol.
2016. aug. 27. 17:59
 27/45 A kérdező kommentje:
Úgy játszod ezt, hogy valószínűleg te sem vagy makulátlan ilyen értelemben vagy bámely más értelemben. Persze ezt nem fogod bevallani... Én pedig az ilyen embereknek gratulálok!
2016. aug. 27. 18:01
 28/45 anonim ***** válasza:
Jajj ugyan, ha tényleg annyira szeretnéd, akkor nem ehhez a "megoldáshoz" folyamodnál, hogy idegen pasival dugatod magad. Leülnél vele és próbálnátok megoldást találni rá! Sokan csak nem tudják megfelelően használni a szerszámot, lehet itt is ez a probléma, ugyanis kis farokkal is lehet jó a szex. De te meg sem próbálsz bármit tenni ellene, hogy jobb legyen, egyből futsz más pasi karjaiba. És akkor még van képed azt állítani mennyire nagyon szereted a barátod. Szerintem fogalmad nincs milyen fájdalommal jár a megcsalt félnek ez az egész, ha kiderül. Már pedig semmi nem marad titokban. Sokkal, de sokkal jobban fájna neki, ha kiderülne, hogy a nője azért kefélt félre, mert neki kicsi a farka és ahelyett, hogy őszintén elmondta volna, inkább máshoz ment, nekem meg itthon előadta, hogy húú de szeret.
2016. aug. 27. 18:02
 29/45 anonim ***** válasza:

Mit értesz makulátlan háttér mögött? Senkit sem csaltam még meg, csókkal sem. Attól, hogy itt többen is leírjuk, hogy mit jelent a "szeretet" és a "tisztelet" szó, ezáltal bővítjük az ismereteid, még nem leszünk erkölcscsőszök.

Gratulálhatsz, ha szeretnél. De mihez? Szerinted miért ugyanazt írja itt ennyi ember?

A kérdésem még mindig áll, amire már elég régóta képtelen vagy válaszolni: A kérdés kiírásával mi volt a célod, milyen jellegű választ vártál?

2016. aug. 27. 18:03
 30/45 A kérdező kommentje:
Ítélkező, honnét tudod, hogy egyből? ! Okoskodni mindig tudtok.... % évig próbálkoztam, nem ment. 2 éve már nem próbálkozom.
2016. aug. 27. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!