Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azt normális dolgnak tartjátok, ha egy férfi megkérdezi tőlem, hogy mit szól hozzá a barátom, hogy megcsalom?
Amikor mondtam, hogy nem tudja ez volt a válasza: "ooo".
Ezt be szokták jelenteni egymásnak a felek? Nem hinném.
Milyen pali tesz fel ilyen kérdést?
"Úgy játszod ezt, hogy valószínűleg te sem vagy makulátlan ilyen értelemben vagy bámely más értelemben"
Na ide figyelj. Ha nem tévedek, akkor a kérdés NEM rólam szólt. Nem az én életemről, magánéletemről. Nem kell jönni a bármely más értelemben című dologgal, mert itt most párkapcsolati dologról volt szó és képzeld SOHA, mondom SOHA senkit nem csaltam meg és soha nem is fogok. Ezt azért fel tudod fogni, ugye? Úgyhogy bizony ilyen tekintetben, ezerszer makulátlanabb vagyok tőled.
Ja és ne gyere ezzel a sz*ar, szánalmas dumával, hogy "erkölcs csősz", mert nem az az erkölcs csősz, aki tisztában van azzal, hogy a megcsalás egy gusztustalan, féreg dolog. Ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie, de mivel ez az agyadig nem jut el, próbálsz rajtunk keresni fogást. Hát előre szólok, nem fog menni. :)
"Lehet te kivétel vagy, én viszont mostmár nem vagyok, amióta ebben a kapcsolatban vagyok 7-ből 2 éve"
Pont erről beszélünk. Az előző kérdésem még mindig áll.
Azért mert te egy szutyadék, tartás nélküli, gerinctelen szar alak vagy kedves kérdező, senki nem lesz erkölcs csősz, hogy a képedbe mondja az igazságot.
Én soha senkit nem csaltam meg és nem is fogok. Ilyen szempontból tényleg makulátlanabb vagyok mint te valaha is lehetnél.
Az ilyen sunyi, alattomos nőket pofán verném, de csak azért, mert még nekik áll feljebb, ha látják, hogy az embereknek nem tetszik amit csinál.
Akkor mi a f_sznak teregeted ki a dolgaidat?
Tudod erre mondják, hogy aki k_rvának áll ne csodálkozzon ha megbaxák!
Vállald a kritikát!
És ne csinálj magadból mártírt, mert kicsi a barátod farka.
Inkább azt az ondótól összeragadt pofádat kéne kinyitnod, ha valami problémád van és nem a "mélyen tisztelt szerelmed" háta mögött kúreltatni magad. 24L
Kérdező, itt nem feltétlenül ítélkezésről van szó.
Vannak olyan kapcsolatok, ahol az általad leírt dolog működik. Pl: a pasi impotens, ezért "engedélyt ad" a megcsalásra. Vélhetően összetörik a lelke, de a történet szempontjából mellékes. (Nyilván a pasid is kiborulna, ha rájönne a dologra, de ezt magaddal és vele kell megvívnod.)
Te csak arról írtál korábban, hogy szereted a párod, és ezt szerintem nem is vitatta senki. Viszont a párkapcsolathoz a tisztelet is hozzátartozik. És a "tisztelet" nem csak azt foglalja magában, hogy felnézel rá emberként, hanem hogy pl. nem hazudsz neki.
Nyilván, esetedben, ha bevallanád a megcsalást, szakítás lenne a vége - ergo "muszáj" vagy hazudni a jelenlegi státusz fenntartása érdekében.
Oké, nincs ezzel sem gond, a te döntésed. Az előttem lévő hozzászólók csak arra akartak rávilágítani, hogy ez esetben a ti kapcsolatokban nincs meg a tisztelet sem, mivel érthető okokból hiányzik az egyik alappillére.
Ettől függetlenül senki nem mondta, hogy ne csináld, ha neked ez jó, csak a kiemelt fogalmakat tisztázgatták.
Kérdésedre is válaszolva:
Manapság egyre nagyobb divatja van a nyitott párkapcsolatoknak is, könnyen gondolhatta az őszinteséged miatt, hogy esetleg nálatok is erről van szó. A másik verzió az lenne, hogy elítéli a megcsalást, és erre akarta felhívni a figyelmed - de ahogy írtad, ő is hasonló cipőben jár, így ez aligha indok. (Vagy úgy gondolja, hogy pasiknak lehet, nőknek nem... ilyet is ismerek.)
Még azt tudom elképzelni, hogy egyszerűen tesztelgetni akart, hogy pl. zavarba jössz-e, vagy hogy nem-e valami bosszúhadjárat hűtlen pasid ellen.
Egyébként annyira nem meglepő a kérdés. Régebben többször kezdtek ki velem foglalt pasik, amíg egyetem alatt jártunk bulizni barátokkal, én mindegyiknek feltettem ezt a kérdést. Pusztán kíváncsiságból, hogy hogyan próbálják menteni magukat.
(Részemről mondjuk elítélem a megcsalást, de sokat elárul az illető másik félről emberileg is, hogy pl. mentegetőzni kezd, vagy természetesnek veszi, vagy egyéb.)
Attól, hogy többen lépnek félre, még nem lesz pozitívabb dolog a megcsalás. Elég gyerekes érvelés. Továbbá a tisztelet szó jelentése sem változott meg.
Nem CSAK a megcsalás erkölcsi kérdéseiről beszélek. 3-szor feltettem ugyanazt a kérdést és még mindig képtelen voltál rá válaszolni... Így valóban üres a beszélgetés. És a kérdéseddel kapcsolatban kérdeztem, szóval maga a kérdésed is üres.
Jajj, hagyjad már magad, most próbálod menteni a menthetőt a szánalmas dumáddal.
A megcsalás, amióta világ a világ, egy megvetendő, negatív dolog és koránt sem minősül elfogadhatónak!
Senkit nem érdekel, hogy milyen évet írunk. És nem kell jönni a mai fiatalokkal sz*ar dumával sem. Ezzel akarod magad tisztára mosni? Hogy jajj hát a mai fiatalok.. Szánalmasan gyenge. Szerinted ez feljogosít arra, hogy akkor össze-vissza csaljuk a másikat?! Jó, hogy még nem te kéred ki magadnak. Hányinger vagy. Nem csak az, hogy csalod az állítólag hőn szeretett pasidat, hanem hogy még neked áll feljebb.
És fogalmad nincs mit jelent az erkölcs csősz..! Esetleg arra illik, aki ugyanúgy félredug, míg másoknak előadja a szent beszédet, hogy ez mennyire helytelen. Mind mondottam, veled ellentétben nekem van gerincem és senkit nem csaltam meg és nem is fogok, úgyhogy nehogy már még te akarj rám vagy itt bárkire negatív jelzőt aggatni.
Esküszöm, a jó Isten mentse meg a férfiakat az ilyen alja "nőktől". Mondom ezt nőként.
Gyomorforgató, hogy nem elég, hogy megcsalod a párodat, de még ki is kéred magadnak, hogy mégis miért vált ez ki szinte kivétel nélkül mindenkiből ellenszenvet..
Dedós, mondvacsinált "érvekkel" próbálod alátámasztani a sz*ar kis történetedet, miszerint sokan csalják a párjukat, már 2016-ot írunk, már így, már úgy. Hidd el, senkit nem érdekel az ég világon. Semmivel sem lesz elfogadhatóbb a megcsalás, csak azért, ezt egyre többen csinálják. Attól még ugyanolyan gerinctelen, undorító, féreg dolog marad.
Nyilván a lábadat egyszerűbb széttenni egy idegen f*aszinak, mint kinyitni azt a nagy pofádat és elmondani a pasidnak, hogy mi a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!