Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető vagyok. Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2 éve kezdődött minden. Évek óta párkapcsolatban éltem. Megismerkedtem egy házas férfival, akinek ugyanaz hiányzott a kapcsolatából, ami nekem. A gyengédség, az érintés és a szex. Mindketten próbáltuk otthon rendezni a kapcsolatunkat, de egyikünk párja se volt hajlandó változtatni. Megbeszéltük, hogy legyen közöttünk csak szex. Soha korábban nem volt ilyen jellegű kapcsolatom. Nem tudtam mit vállalok, de megkaptam mindent, ami hiányzott. Telt az idő és egymásba szerettünk. Én a párkapcsolatomat megszakítottam, de ő 2 gyerekkel nem volt ilyen egyszerű helyzetben. Ez így ment hónapokig tovább, amíg nem buktunk le a feleség előtt. A feleség a várt reakció helyett így is folytatni akarta. Azt mondta, ha nem fejezi be velem a férje, akkor költözik a gyerekekkel. A férfi mindent elmondott kettőnkről neki, azt is, hogy engem szeret. A gyerekek miatt maradt és megígérte, hogy befejezi velem. Ez volt 3 hete. Mi azóta is tartjuk a kapcsolatot, de sokkal nehezebb megoldani a találkozást. Mit lehet tenni egy ilyen feleséggel? Szerintetek önzőség lenne a férfinak kilépni ebből a házasságból? A feleség bűntudatot keltett benne, hogy miatta lesz a gyerekeknek szar, ha nem játsszák tovább a boldog családot. A feleség állítása szerint még szereti őt. A feleségnek nincs munkahelye, így az anyagi biztonságot is elveszíteni a válással. Mindkét gyermek iskolás már, szóval nem olyan kicsik. Előre is köszönöm mindenkinek, aki próbál őszintén tanácsot adni. 27/N
2016. aug. 26. 12:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólok gyönyörűen leírtak mindent.

Aki nem lép ki rögtön a házasságból, az csak eteti a szeretőt. Nincs szex? Haha. Minden rossz? Haha. Tipikus dugós szöveg, a sok hülye p icsa meg benyalja. Minden rózsaszín köd eloszlik idővel, ez természetes. Csak felnagyítják ezt amikor csalni akarnak. Sok gyenge lelkületűnek csak az újdonság varázsa kell, mindenkin átgázolva. De azért a családot a legtöbben nem áldoznák be.

2016. aug. 29. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!