Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok. Hogyan tovább?
Nem fog elválni, ha akarta volna, rég megtette volna.
Mindig van kifogás.
Mosta a munka, a gyerek..a ház..az autó..
Te is nagyon jól tudod, ez a kapcsolat mivel jár, és rossz neked. Lépj ki belőle, mert felemészt, az idő meg elmegy.
Keress egy kedves férfit, aki valóban szeret, nem csak kihasznál.
Ne áltasd magad, ha két év alatt nem jutott el a válásig, akkor soha nem is fog, hiába ígérgeti neked az a pasas.
Gondolom a feleséggel az életben nem beszéltél, az ő verzióját nem ismered, csak azt tudod, amit a pasid mesél.
Arról nem fog neked beszámolni, amikor sírva könyörög a feleségének, hogy ne hagyja el őt, és ígéri, hogy megszakít minden kapcsolatot veled, és csak téged szeret... Neeem, ő ennek az ellenkezőjét adja be neked.
Azt gondolom belátod te is, hogy hazudik mindenkinek, az ígérete meg súlytalan, elvégre három hete még nagyobb titokban ugyan, de ugyanúgy kúrogat téged, és a feleségéhez jár haza aludni.
Amíg egyszer ki nem derül, hogy jön a harmadik gyerek, annak ellenére, hogy ők állítólag évek óta nem szexeltek.
Ahogy elnézem, te örültél a lebukásnak, vártad a nagy fordulatot, hogy innentől a pasi a tiéd lesz, és jól po.fára estél, hogy még így sem. Feltételezem, nem tettél érte semmi, hogy lebukjatok... csak úgy véletlen, két év után történt valami...
A fejed is használhatnád. Mondjuk mi lenne, a kani hozzád költözne, a feleség marad a közelben a gyerekkel, kapja a gyerektartást (a kanid fizetésének a 40-50%-a), és mindenki boldogan él, míg meg nem hal?
Vagy a pasi fogja a gyerekeit, és beköltik hozzád velük együtt? Elvégre 100 elvált nőből 99 ezt ajánlja!
Tudod, kinek kéne egy ilyen farokvezérelt, hűtlen marha, aki apának se való... Főleg úgy, hogy válás után jóformán te fogod eltartani, mert ami marad a gyerektartás után, épp talán a rezsire meg a bérletre lesz elég. ;)
Az előttem levő hozzászolók szerintem mindent elmondtak már. Csatlakozom hozzájuk.
A 8# és a 14# kommentelők elég jól megmondták a frankót.
Voltam ilyesmi helyzetben. Ez a kelepce benne igazából, ha a sima szexkapcsolatból az egyiknél valami komolyabb alakul ki, a másiknál meg nem.
Itt te vagy az egyik.
Te felszámoltad a rossz kapcsolatodat, ő meg nem.
Ezt meg még olvasni is kínos:
"és megígérte, hogy befejezi velem. Ez volt 3 hete. Mi azóta is tartjuk a kapcsolatot,"
Azt is jelenti, hogy ő marad a sunnyogás mellett...
Ha komolyan el tudsz vele képzelni egy életet, akkor te adj neki egy hetet, hogy költözzön hozzád, és ennyi.
A feleség is tévúton jár:
"miatta lesz a gyerekeknek szar, ha nem játsszák tovább a boldog családot. " - az fel sem vetődik benne, hogy valamiféle változtatásokkal LEGYENEK boldog család?
A férj is tévúton jár, megígéri, hogy szakít veled, de b_szik erre az ígéretére.
Te a jó szexen kívül mit nyernél ezzel a pasival?
Szerintem azt megtalálhatod úgy is, hogy nem bonyolódsz bele két ilyen ember boldogtalan viszonyába.
Az alkalmi együttlétekben jó a pasi, de honnan gondolod, hogy társadnak is megfelelne - úgy, hogy még teher is lenne rajta?
Soha nem fogom megérteni az ilyen fiatal nőket, mint Te, akik ahelyett, hogy összejönnének egy helyes, szingli, gyermektelen fickóval, inkább egy nős, kisgyerekessel kezdenek. Agyrém!!!
Lehet, hogy folytatja a feleségével, te maradsz szerető státuszban, az szívás.
De tudod, mi az igazi szívás?? Ha Téged választ, ott jön csak a baj!! Ha nála lesznek elhelyezve a gyerekek, akkor készülj fel arra, hogy nevelhetsz két kisiskolást (nem könnyű ám!), főzhetsz, moshatsz, takaríthatsz rájuk, két idegen gyerekre, az a frankó ám. Ha a nőnél lesz elhelyezve a gyerek, akkor a pasinak jelentős pénzét elviszi a tartásdíj, a szabadideje rámegy a láthatásokra, akkor meg azért fogsz morogni. Az is lehet, hogy tőled már nem akar majd gyereket, mert a mai világban két gyerek több, mint elég ..stb.
Arról nem is beszélve, hogy jelen feleségét megcsalja, hogyan fogsz tudni bízni benne, hogy Téged nem fog csalni egy idő után ugyanúgy??
Ti fiatal nők, minek bonyolítjátok az életetetek???
Én feleségként voltam ilyen helyzetben.Természetesen nem adtam csak úgy át önként és dalolva egy hülye ribinek a gyerekeim apját.Szintén nem volt munkám.
Aztán eltelt 1-2 év,ők megszakították a kapcsolatot (pedig elvileg az is szerelem volt) én tanultam,elkezdtem dolgozni,majd jobb munkakört,nagyobb fizetést kaptam,rendeztem az egzisztenciát,e közben próbáltam a házasságunkat helyrehozni,de minden próbálkozás kudarcot vallott,a férjemnek jó volt a langyos fos,nekem nem, aztán dobtam a férjemet.Szerencsétlen,aki addig a nők kedvence volt (mert kiderült ám,hogy sokszor megcsalt,nem csak egy viszony volt) úgy a padlóra került,hogy azóta is ott van.Minden hétvégén bulizik,iszik,meg kergeti a 20 éves csajokat,de nem kell a kutyának sem.Tök boldogtalan,de megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!