Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdjem? Mit tennétek?
A férjem megcsalt.A nőt választotta,aki még utána is sokáig hezitált, hogy elhagyja-e a férjét.Összeköltöztek,néhány hónap múlva vége lett.
A férjem vissza akar jönni.Még mindig szeretem,de nem felejtem mennyit szenvedtem,sírtam.Nem is bízom benne.Van egy 6 éves kisfiunk,az ő fejét is tömi,milyen jó lenne újra együtt.
Haaat ez attol is fugg h ki miatt lett vege,mert ha a no hagyta el a ferjed akkor o meg mindig a novel lenne ha rajta mult volna:-))
Szerintem akkor eri meg visszafogadni ha tenyleg kolcsonosen szeretitek egymast es alapvetoen jo a hazassagotok (minusz megcsalas), ha ugy erzed h o eleted pasija, ha boldogga tesz alapvetoen es vele kepzeled el az eleted. Ebben az esetben erdemes belevagni es ujraepiteni a dolgot, de a bizalom hatalmas tenyezo, de ez is visszahozhato de sok ido.
Ha viszont alapbol sokat veszkedtetek, nem volt jo a nemi elet, zavart a jelenlete, ugy erzes h ennel jobbat is kaphatnal, vagy csak siman jobb nelkule szoval esetben en inkabb tovabblepnek.
Nehéz úgy válaszolni, hogy ne magamból induljak ki.
Márpedig én elég büszke vagyok és haragtartó.
Ilyen esetben nem aláznám meg magam azzal, hogy visszafogadom azt, aki eldobott. Főleg úgy nem, hogy csak azért jönne vissza, mert a másik nőnek nem kellett.
Egye meg, amit főzött!
Én már nem tudnék vele egy ágyban aludni, nem szeretném többé. Legfeljebb káröröm töltene el, amiért melléfogott, és bánja az egészet.
Nálunk a gyerekeket is megviselte, mikor kiderült, hogy van apunak valakije, és válunk. Ők lennének az elsők, akik tiltakoznának, ha békülni akarnék. 12 és 14 évesek, őket már nem könnyű manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!