Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Az a baj, hogy te sem tudod, hogy mit akarsz, egyszerűen arra játszol, hogy úgy gyere ki a dologból, hogy ne maradj egyedül.
Ezért őrlődsz két olyan pasi között, aki nem felel meg, mert az egyikkel nem véletlen, hogy szakítottál, a másik meg nem jelent neked semmit, de kényelmes.
Közben hagyod magad zsarolni is.
Most kitálaltál, de azért beszélsz az exeddel is... És ha ő azt mondja, hogy bocs, de te nem kellesz így neki, akkor mi van?! Hát mégis csak átgondoltad a dolgokat, és ha megbocsájt, együttmaradsz ezzel a papuccsal.
Ha az exed rábólint, hogy próbáljátok meg együtt még egyszer, akkor kirakod ezt a kis szerencsétlent.
Konkrétan mindegy, melyiket választod, hosszú távon mindkettő tévedés lesz, és jobban járnál, ha egyedül maradnál egy kicsit, amíg rájössz, hogy milyen pasi való hozzád, és nem futnál bele zsákutcákba.
Az előttem válaszolónak van a legnagyobb igaza, én is ugyan ezt szerettem volna írni. Valld be, hogy megcsaltad, rendben, de olyat ne állíts hogy szereted, és érdekelnek az érzései. Remélem együtt tudsz vele élni, hogy undorítóan viselkedsz - bár ezzel talán nem lesz gond.
És sok esélye van annak is, hogy az exeddel újra szakítani fogtok. Megérdemelnéd - valljuk be. De én nem kívánok rosszat Neked, majd visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!