Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Ez egy nagyon a végén lévő házasságnak néz ki. Nem tudom megmenthető e. Az bizonyos, hogy ha mindketten meg akarjátok menteni, és nem akartok külön válni, akkor tennetek kell érte, és nagyon nem lenne hüleség egy párterapeuta, mert minden segitség kelleni fog.
A másik férfi csak azután jöhet a képbe, hogy világosan mindketten már tudjátok, hogy külön mentek.
De.
"A szívem mélyén nem tudom, hogy valaha is eltudom-e majd felejteni ezt az egészet...vagy, hogy egyáltalán akarom-e...akarom-e folytatni vele"
Nos a férjed tevőlegesen is lezárja az ügyet, meglehetősen őszinte volt veled, szerintem ez annyit mindenképpen megérdemel, akard megmenteni a házasságodat.
Azt pedig szerintem bölcs dolog lenne tisztázni, hogy az XY leányzó hogyan tudott ekkora hatást gyakorolni rá. Mi hiányzik/mi romlott el, hogy az a kollegina bekerülhetett a képbe. Azért lenne fontos, mert ha a harmadik tünet, és nem pedig ok, akkor az ok miatt később is lehetnek hasonló nőnemű tünetei annak, hogy ott valami nincsen rendben.
Ez egy nagyon borzalmas helyzet és minden tiszteletem azért, mert eddig kitartottál a férjed mellett. Ugyanakkor én úgy érzem, ez már rég egy veszett ügy.
Egyfelől érdemes lenne átgondolni, hogy vajon ugyan mit érezhet még a másik? Gondolod valóban szeretett kicsit is, ha képes volt ennek az egésznek kitenni? Milyen ember az, aki a felesége mellett, akiről tudja, hogy szereti, nyíltan udvarol más nőnek és a kapcsolatotok során ezalatt az idő alatt végig arra törekedett, hogy azzal a másik nővel legyen együtt? Persze szeret, mert összekötnek az élmények, emlékek, de biztos, hogy nem szerelmes. A kérdés csak az, hogy valóban helyre szeretné-e hozni a kapcsolatot, vagy csak egyszerűen már megszokta, hogy ott vagy neki és kényelmesebb, mint elválni és egyedül nekivágni újra, úgy hogy az új nőt sem kaphatta meg.
Nem csodálom, ha összetört benned valami, viszont az is teljesen biztos, hogy nem fogsz tudni tovább lépni és az egészen túl jutni, egyáltalán boldog lenni, amíg nem zárod ezt az egészet, ehhez viszont szerintem az kellene, hogy külön legyetek... amíg napi szinten találkoztok, együtt vagytok, nehéz lesz tisztán gondolkodni.
Az új férfi, aki bejött a képbe, véleményem szerint főként vígaszra jó most. Egy ilyen helyzetben tiszta érzésekkel lenni felé aligha lehet. Természetesen jól esik ilyenkor az ember önérzetének, hogy valakinek végre fontos lett és meglátta benne a nőt, akit szeretni lehet és amit a férj nem adott meg. Az igazi kérdés itt az, hogy vajon akkor is megfogott volna-e, ha nincsenek gondok a férjnél?
Summa summarum, amiket én egy ilyen helyzetben mérlegelnél: Vajon tudna-e még szerelmes lenni belém a férjem? Egyáltalán most mi fűzi őt hozzám? Nem lehet, hogy csak fél a változástól és hogy egyedül marad? Ha már egyszer máshol kereste a boldogságot, vajon nem fogja legközelebb is? Mi romolhatott el a kapcsolatunkban, ha velem nem volt boldog és más nővel akart lenni? Meg tudjuk-e ezt beszélni és együtt megoldani? Valóban kell-e nekem az a másik férfi és nem csak az önérzetem gyógyítására van? Nem csak a szeretetéhség űzne-e a karjaiba? Mit akarok én igazán?
Mindenképp magadhoz a legőszintébben és legkíméletlenebbül kell ezeket átgondolnod még akkor is, ha az fájni fog és nem tetszeni. Az embernek először magával, magában kell lerendeznie a dolgokat ahhoz, hogy utána a másikkal is képes legyen. Beszéljetek egymással a férjeddel, hogy ő mit akar igazából és ugyan miért akar visszajönni és te miért fogadd vissza, ha ő már menni akart? Mit érez?
A lányok mindig a szívükre hallgatnak,ha boldog akarsz lenni az életben akkor hagyd ott a férjed.Egy élet van,ne élj egy olyan férfival megszokásból aki nem tisztel téged.Mi az ,hogy házasságban más nőnek udvarol?
Lassan gyerekvállalásra is gondolnod kell,a mostani férjed nem érdemli meg ,hogy a gyermekeid apja legyen,és könnyen előfordulhat,hogy gyermek megszületése után még jobban keresné más lányok társaságát.
"Nem tudom eldönteni, hogy a szívemre..vagy az eszemre hallgassak inkább."
A férjed gond nélkül megcsalt és kirúgott volna. Csakis azon a nőn múlt, hogy most nem vagy egyedül, azon szűkölve, hogy ők ketten milyen boldogok. Legközelebb nem lesz ilyen "szerencséd" a következő csaj, akire rámászik, már nem bizots, hogy visszautasítja. Ne mártírkodj, lépj ki ebből a látszatházasságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!