Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szünet közben megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet közben megcsalás?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Ha szakítottunk és utána flörtöltem másokkal, netán kicsit több, azt kibékülés után elmondjam vagy inkább ne?
2016. aug. 21. 00:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem el kellene mondanod. A szünet azt jelenti, hogy függetlenek vagytok akkor. Ha nem tetszik neki akkor majd meggondolja máskor az ilyen szüneteket.
2016. aug. 21. 00:27
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Mivel nem voltatok együtt, így nem is beszélhetünk megcsalásról.

Az már más tészta, hogy sosem értettem miért tart valaki szünetet. Vagy együtt-vagy külön, köztes nincs. A szakítás végleges, nem átmeneti állapot.

2016. aug. 21. 01:01
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Nincs olyan, hogy szünet.
2016. aug. 21. 01:09
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Szünet az iskolában van.
2016. aug. 21. 03:32
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Azért van szünet, hogy lehetőséget kapjál mással is lefeküdni. Pont ezért, párkapcsolatban nincs is soha megcsalás. Elég annyit mondani, most szünetet tartok, mondjuk fél nap és bújhatok is más ágyába. Vagy is, bármikor, bárkivel lefekhetsz, elég ezt a varázsszót kimondani és nincs megcsalás.
2016. aug. 21. 06:12
 6/12 90-ben született F.. ***** válasza:
100%

Ha papíron nem is megcsalás, viszont én nem folytatnám a párod helyében a kapcsolatot.

Amikor szeretek valakit, akkor nem vágyok másra. Még végleges szakítás után is hetekre-hónapokra van szükség, hogy más lány felkeltse a figyelmem. Viszont még ilyenkor sem fekszem le vele, mert egy bizonyos szintű érzelemnek kell kötnie a nőhöz.

Valami hasonló világnézetet "várok el" el a páromtól is.

2016. aug. 21. 07:05
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

#6 +1

De esetenként az is elég, ha csak azt hiszed hogy szünetet tartotok, pl. a másik ráutaló magatartásával. (Pl egy órája nem hív vissza)

2016. aug. 21. 07:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
8-as, én korrekt vagyok, mindig mondom magamnak, most pár órás szünet van, mert a szomszéd Kittikét meg kell vigasztalni:) Azt ne várja el a párom, hogy az szünetet vele is megkonzultáljam, mert még megbeszéljük, a Kittike másnál keres vigaszt én meg hoppon maradok:)
2016. aug. 21. 08:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Az a véleményem róla, hogyha szünetet kell tartani egy kapcsolatban az már régen rossz. Attól függetlenül ha szünet van ha nem, az ugyan úgy megcsalás.
2016. aug. 21. 10:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, várok még! Mindegy minek hívjuk, én a szakítás és a kibékülés közötti időre gondoltam, ha így jobban tetszik. Nem minden fekete-fehér, ahogy egy kapcsolat sem egyforma. Szóval jobban örülnék, ha magáról a helyzetről és nem annak lehetetlenségéről vitáznánk.

Egyébként nem akarok senkit sem befolyásolni a válaszadásban, de azért hozzátenném, hogy nem azért történt a szakítás, hogy lehetőséget teremtsek.

2016. aug. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!