Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet közben megcsalás?
Mivel nem voltatok együtt, így nem is beszélhetünk megcsalásról.
Az már más tészta, hogy sosem értettem miért tart valaki szünetet. Vagy együtt-vagy külön, köztes nincs. A szakítás végleges, nem átmeneti állapot.
Ha papíron nem is megcsalás, viszont én nem folytatnám a párod helyében a kapcsolatot.
Amikor szeretek valakit, akkor nem vágyok másra. Még végleges szakítás után is hetekre-hónapokra van szükség, hogy más lány felkeltse a figyelmem. Viszont még ilyenkor sem fekszem le vele, mert egy bizonyos szintű érzelemnek kell kötnie a nőhöz.
Valami hasonló világnézetet "várok el" el a páromtól is.
#6 +1
De esetenként az is elég, ha csak azt hiszed hogy szünetet tartotok, pl. a másik ráutaló magatartásával. (Pl egy órája nem hív vissza)
Köszi a válaszokat, várok még! Mindegy minek hívjuk, én a szakítás és a kibékülés közötti időre gondoltam, ha így jobban tetszik. Nem minden fekete-fehér, ahogy egy kapcsolat sem egyforma. Szóval jobban örülnék, ha magáról a helyzetről és nem annak lehetetlenségéről vitáznánk.
Egyébként nem akarok senkit sem befolyásolni a válaszadásban, de azért hozzátenném, hogy nem azért történt a szakítás, hogy lehetőséget teremtsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!