Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el a szeretőmet?
10 éve házas vagyok, a férjem nagyon szeret, és én is szeretem, a hétköznapokban a legjobb férj, dr sajnos a szexben nagyon rossz. Alig szexelünk én ha sor kerül rá sem élvezem. Nem tehet róla, egyszerűen valami megváltozott. 5 hónapja van egy szeretőm, 7 évvel fiatalabb, hetente 2-3* találkozunk, mindig megoldjuk valahogy esténként. Nagyon jó vele a szex de ennyi. Elkéne válnom de szeretem a férjem. Viszont abban a korban vagyok mikor izgalmasnak tartom az ejszakai kimaradást, hogy a szeretőmmel legyek. Vélemény? A krv@zast és a többi rosszvérü hozzászolást hanyagoljátok mert tisztában vagyok vele, hogy nem szép amit csinálok.
38N
Szerintem nem is akarod elengedni a szeretődet. Férjedet pedig szereted...
Bizony abban a korban vagy, amikor az ember úgy érzi, kell a szex, és az is, hogy szeressék, mint a férjed.
Sz@r ügy, ha a kettő nem egy emberben található meg.
Élvezd az életet, akár erkölcsös, akár nem. Lesz idő, amikor már nagyon könnyű lesz a tisztesség. (Nem gúny volt!!)
90%-ban nem egy személy a kettő sosem.
Nem nagyon értem a kérdést, most dobni akarod a szeretőt, és a hogyan a kérdés?
Az alap problémád, hogy a férjeddel rossz a szex, és ebből kifolyólag nem is kívánod gondolom.
De szeret téged, ami egónövelésnek nem utolsó.
Viszont nem szívesen mondanál le a pásztorórákról a tisztesség kedvéért.
Ennek alapján döntsd el, mi a fontosabb, a kielégítő nemi élet, vagy a biztos, de nem túl izgi kapcsolatod. Tulajdonképpem most mixeled a kettőt, amit a mai társadalom (helyesen vagy nem helyesen, de) nem néz jó szemmel. És nyilván a férjed sem ugrálna örömében.
Szerintem döntsd el, hogy mit akarsz az élettől, és válassz aszerint. Az egyik út irányába mozdulj, szerintem lépj ki ebből a szeretőségből, mert ez csak egy félmegoldás.
Csak Gratulálni tudok! Majd néha azért nézz tükörbe!
Tudod én voltam/vagyok a másik oldalt. Férj! A szitu hasonló volt nálunk is. Azt az érzést amikor megértettem hogy hogyan is vannak az eféle dolgok a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom! Nem szép dolgot csinálsz! És akkor szépen fogalmaztam!
Nehéz ügy, azt nyilván senki nem gondolja, hogy a következő 20-25 évet rendes szexuális élet mellőzésével kéne élned.
Persze el kellene válnod, csak aztán hogyan tovább?
Az is egy nagy veszély a szeretősödi dolgokban, ha az egyik szerelembe esik, a másik meg nem.
Kinézed ebből a szeretőből, hogy ennél többre is képes / hajlandó volna veled?
Nem látsz ara esélyt, hogy a férjeddel, valami terapeuta bevonásával javítanátok "vissza" a szexet?
Gyerekekről nem írsz, pedig igencsak kérdés az is.
Hát akkor mégsem az a békés, csendes szeretet lengi be a házat.
Az összeveszés meg a hiszti helyett valaha mondtad már, hogy az gyengécske, amit ő szexnek gondol?
Mondjuk ilyen légkörben még 20-30 évet?
Én a szeretőtől függetlenül is a válást tanácsolnám - olyan nagyon sok közös célotok már nemigen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!