Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Engedjem, hogy kifizessék a nyaralásomat?
A barátom családjával megyünk nyaralni jövő héten. Most hogy ott voltam náluk, kérdeztem, hogy mennyivel fogok tartozni, vagyis hát a héten számolják ki mondjuk, hogy addig tudjak kivenni készpénzt és akkor majd odaadom természetesen. Erre mondták, hogy semmivel nem tartozok, nem kell pénzt adnom..
Nem akarom "lehúzni" őket, mindig nagyon figyeltem, hogy ne legyek egy kicsit se olyan fajta csaj, aki elvárja, hogy pénzt költsön rá bárki, de tudom hogy erőltetni is illetlenség a fizetést, ha valaki nem akarja elfogadni.
Szerintetek mit csináljak?
23L
Nem várod el, hogy pénzt költsenek rád, ha kiakarják fizetni, akkor fizessék.
Ha ez zavar, akkor vegyél nekik karácsonyra, vagy születésnapra egy ezzel egyenértékű ajándékot.
ma 12:50
Hogy érted? Már lassan egy éve együtt vagyok a fiukkal :D
A többieknek köszi a választ :) Én is ilyesmire gondoltam, hogy párszor meghívom őket valami kajára, ilyesmik.
3-as... Te el sem tudod képzelni, hogy egy nő nem feltétlenül lenyúlós mi??? :S
Kérdező: Akkor nem zavartasd magad, hanem pl. amikor étteremben vagytok akkor még mielőtt mindenki végzett kérj elnézést mintha WC-re mennél, és fizesd ki a számlát. Így mire fizetnének, akkor a pincér mondani fogja, hogy köszönjük rendezve van már, vagy "A hölgy már rendezte" v ilyesmi. Ez egy nagyon udvarias módja a "visszakenyerezésnek". ;)
ma 13:05
Ez jó, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!