Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátom ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom ki akarja fizetni a nyaralásomat?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az az ingyenélő típus, csak hát még suliba járok, és nem dolgozom. Anyuék oda akarják adni neki, de hallani se akar róla. Én így hülyén érzem magam
2013. júl. 30. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az attól is függ hogy mennyire drága ez a nyaralás. Most mi is úgy jártunk hogy a párom kapott szép kártyát a munkahelyén és abból mentünk... ugye ha innen nézzük az enyémet is ő állta. .S

Sztem ha nagyon drága azért szálljatok be vmennyivel.

2013. júl. 30. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
de nem akarja elvenni a pénzt :/
2013. júl. 30. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, h ha nem veszi el a lóvét, akkor nem mész. Kedves, h fizetni akar, de ne, vita nincs
2013. júl. 30. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:

ennyi.

de rme nem 30 as a pasid.

2013. júl. 30. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Lényeg hogy, csak akkor fogadd el, ha tudod hogy barátod jellemes ember, aki ezzel nem él vissza, nem várja el, hogy cserébe alárendeld magad az akaratának, hanem egyenrangú társnak tekint.

Fiatal mérnökként nekem is volt fősulis csajom, kb. 20-szor annyi fizetésem volt, mint a havi zsebpénze. Benne is csak egy idő után alakult ki irántam olyan bizalom, hogy nem érezte kellemetlennek azt, ha én fizetek. És én éreztem magam iszonyú szerencsésnek, hogy egy ilyen normális csaj mellettem volt.

2013. júl. 30. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Én biztosan borzasztó kellemetlenül érezném magam, ha ő fizetné a nyaralásomat. Magyarázd el neki, hogy számodra ez kényelmetlen
2013. júl. 30. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha ritkán találkoztok, akkor kellemetlen lehet az ilyen, hiszen meg akar venni téged. Viszont ha már legalább több hónapos a kapcsolat és tényleg minden rendben van köztetek, akkor fogadd el. Főleg, ha az ő ötlete volt az egész.

Én most tervezem a nyaralás, s mivel az én ötletem, természetes, hogy meghívom a barátnőmet. Nem is keres sokat, nem is tervezte be ezt a kiadást, ezért nem is várhatom el, hogy ő fizesse a részét. Egy gyerektől (tanulótól) meg pláne nem várhatom el, hogy pénze legyen. A szülei pénztárcájához meg semmi közöm.

2013. júl. 30. 15:03
 8/11 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok ő 27...és 3,5 éve vagyunk egyutt
2013. júl. 30. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább az számít, hogy napi kapcsolatban vagytok-e vagy csak havonta 1-2 alkalommal találkoztok.
2013. júl. 30. 15:21
 10/11 A kérdező kommentje:
igen napi kapcsolatban, és szinte sose alszunk külön.
2013. júl. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!