Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlen a barátom?
Figyelt kérdés
Nem beszél az érzéseiről, arról sem, hogy mi bántja, egyáltalán bántja-e valami. Én meg nagyon érzelgős típus vagyok. Szeretem kimutatni amit érzek, mondani is. Részéről érzem, hogy szeret, mert mikor együtt vagyunk kimutatja. De ha nem találkozunk, csak facen beszélünk, nem nagyon érzem. Emiatt, sokszor veszekszünk. Nem illenénk össze? Vagy ezt meg lehet valahogy oldani?2013. júl. 29. 12:27
1/5 anonim válasza:
Nem érzéketlen,egyszerűen nem akar róla beszélni.
Különben sem fb téma....
Mi lenne ha valóságos kommunikációt próbálnátok létrehozni?
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem fb téma. Ezt már megbeszéltük. Jelenleg össze vagyunk veszve. És nem hajlandó megbeszélni. Általában nem is szereti. Ő simán túllépne rajta és kész. De nekem azért rossz, hogy megbántott és simán lesz*rja. Pár km-re lakunk egymástól, nem egy faluban. Mégis egy héten egyszer találkozunk csak. Nem jön ide "mert itt unatkozik" pedig mindig kitalálunk valamit. Szerintem ez csak egy kifogás. De épp ez a baj, hogy nem beszél az érzéseiről, én meg nem tudom mikor mi baja.
2013. júl. 29. 12:33
3/5 anonim válasza:
nem érzéketlen, csak számára ez nem olyan fontos
ha tudod hogy szeret, fogadd el hogy ilyen
4/5 anonim válasza:
ha nem vagy mellette boldog hagyd ott ne szenvedj
5/5 anonim válasza:
Lehet ilyen típus a barátod. Ha alapból ilyen beállítottságú sosem fog úgy szeretni (vagy fogja úgy kimutatni), ahogyan azt Te elvárod, ennek ellenére nem biztos, hogy nem teljes szívével szeret. Nem vagyunk egyformák. Ha neked ez nem elég, akkor még most szakíts vele, mert ez nem igen fog javulni.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Neked kell döntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!