Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Engedjem, hogy kifizessék a nyaralásomat?

Figyelt kérdés

A barátom családjával megyünk nyaralni jövő héten. Most hogy ott voltam náluk, kérdeztem, hogy mennyivel fogok tartozni, vagyis hát a héten számolják ki mondjuk, hogy addig tudjak kivenni készpénzt és akkor majd odaadom természetesen. Erre mondták, hogy semmivel nem tartozok, nem kell pénzt adnom..

Nem akarom "lehúzni" őket, mindig nagyon figyeltem, hogy ne legyek egy kicsit se olyan fajta csaj, aki elvárja, hogy pénzt költsön rá bárki, de tudom hogy erőltetni is illetlenség a fizetést, ha valaki nem akarja elfogadni.

Szerintetek mit csináljak?

23L

2016. júl. 11. 12:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hmm, értem. Mindenkinek köszi a választ, mentek a zöld pacsik :)
2016. júl. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!