Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B..Arnold kérdése:
Lebukott párom (nő) tarakereson keresgel mitevo legyek? .
Figyelt kérdés
csintam egy profilt mas neven irtam neki es a valasz ez volt ha lenne parkapcsolatom nem ismerkednek itt tarsam pàrom keresem es kerdeztem ez miert???valasz hogy sok volt a veszekedes koztunk de hogy nemcsalna meg ezek csak szavak ...allitolag szeret mitevő legyek???2016. aug. 7. 15:58
11/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Sok bizalmatlan ember van, de van az a típus (pl a barátnőd) aki azért féltékénykedik mert ő már megcsalt és arra is rájött hogy milyen könnyű megtenni, tehát érzi hogy ezt te is meg tudnád tenni.
12/18 A kérdező kommentje:
es ennezt honnan tudom meg hogy megtette e vagy sem?
2016. aug. 7. 17:24
13/18 anonim válasza:
Dobd a fenébe. Ennyi. Jobbat érdemelsz. Aki társkeresőzik úgy, hogy közben jár valakivel, azzal szakítani kell, mert később még több fájdalmat fog okozni.
14/18 anonim válasza:
Pont leírták előttem, amit akartam! (a 13-assal abszolút egyet értek)
15/18 anonim válasza:
Te a párodnak tekinted, ő meg azzal "mentegetőzik", hogy ne piszkáld, mert csak párt keres magának.
Hát nem mindegy, hogy már dugott-e mással is? Te nem vagy neki jó, ezt mondta.
16/18 A kérdező kommentje:
kiraktam!!!es igencsak meglepodott!sokkal konnyebb igy nem erzem a terhet a vallamon KÖSZI
2016. aug. 8. 10:25
17/18 anonim válasza:
Jól tetted. Nehéz lesz egy darabig szakítás után, de majd meglátod találsz jobbat.
18/18 anonim válasza:
Jól döntöttél! Mostmár csak tarts ki, mert lehet, hogy nyaggatni fog, hogy kezdjétek újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!