Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukott párom (nő) tarakereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B..Arnold kérdése:

Lebukott párom (nő) tarakereson keresgel mitevo legyek? .

Figyelt kérdés
csintam egy profilt mas neven irtam neki es a valasz ez volt ha lenne parkapcsolatom nem ismerkednek itt tarsam pàrom keresem es kerdeztem ez miert???valasz hogy sok volt a veszekedes koztunk de hogy nemcsalna meg ezek csak szavak ...allitolag szeret mitevő legyek???
2016. aug. 7. 15:58
1 2
 1/18 fru_ ***** válasza:
100%
Neked azt állítja, hogy szeret, a társkeresőn meg azt, hogy (már) egyedülálló.... te már csak a múlt vagy.
2016. aug. 7. 16:04
 2/18 A kérdező kommentje:
de a mai napig eggyutt vagyunk azt mondja folyton hogy szeret 3honapos kapcsolatrol beszelunk)csak tul sok a veszekedes mert en ezaltal nehezen bizom meg benne
2016. aug. 7. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé nyilvánvaló, hogy megcsal, csak a veszekedést hozza fel kifogásnak. Ami elég szánalmas, mert attól, hogy még veszekedtek nem kellene társkeresőn azt hazudnia, hogy egyedülálló.

Én a helyedben lapátra tenném a csajt. Fogsz találni jobbat ennél a ribizlinél.

2016. aug. 7. 16:15
 4/18 A kérdező kommentje:
akkor a nem értem miért van velem és miért mondja azt hogy szeret
2016. aug. 7. 16:26
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
100%

Írj rá a saját nevedben is ;)

"Állítólag". El kell keserítselek, kidobásra megérett a lányka.

26/F

2016. aug. 7. 16:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Még, ha tényleg szeret, ahogy mondja, akkor sem csalhat meg, mert egyáltalán nem tisztességes részéről. 21. században még mindig a monogámia az elfogadott. De amúgy is... Ha együtt vagyok valakivel, akit szeretek eszem ágába sincs megcsalni, úgyhogy ne hidd el neki, ha azt mondja szeret.
2016. aug. 7. 16:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap... hát ez nem tartott sokáig!

Ne azon törd a fejed, hogy neked, miért mondja, hogy szeret (már miért ne mondaná?), hanem azon, hogy az "ismeretlen" társkeresős pasinak miért mondja ezt:

" a valasz ez volt ha lenne parkapcsolatom nem ismerkednek itt tarsam pàrom keresem "

2016. aug. 7. 16:32
 8/18 A kérdező kommentje:
azt allitja nem csalt csalna meg es hogy ezek nem tettek csak szavak nemcsinallt semmit nemerti miert bantom hiszen csak tarsat es parjat keresi es ha lenne parja nem keresgelne es higy a munkaja miatt nincs ideje csak a bdon ismerkedni hat elef erdekes de lapat lessz neki:)
2016. aug. 7. 16:35
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem alakult ki a szerelem mert ennyi idő alatt még különben a rózsaszín köd is lenne szóval nem valószínű hogy szeretne téged. A lényeg, ő is "fészekrakó" tehát addig nem száll ki a kapcsolatotokból amíg nincs másik biztos.
2016. aug. 7. 16:41
 10/18 A kérdező kommentje:
aztan meg o nem bizik bennem hogy kivel meik novel vagyok kivel csalom meg stb ezt hsngoztatja folyton de hiaba mondom en nemadtam ra okot hogy ne bizzon bennem KOSZONOM A VALSZOKAT SOKAT SEGIT
2016. aug. 7. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!