Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok, hogy jöttetek rá, hogy párotok megcsalt? Hogy dobtak titeket legdurvábban?
Kitalálta, hogy személyi edzőhöz szeretne járni. Ugyan mondtam neki viccesen, hogy a személyi edzők megdugják az ilyen dögös mamikat, de ő bizonygatta, hogy hülye vagyok, ugyan már stb.
Azután feltűnt, hogy egyre többet lóg a mobilján. Gondoltam belenézek. Álmomban se gondoltam volna, de amíg én a munkahelyemen voltam, az "edzője" farkán élvezkedett.
Persze tagadod mindent, még neki állt feljebb. Elé toltam a saját üzeneteit, csak hebegett habogott. Egy jó volt, hogy utána keményen megdugtam és közben kérdezgettem tőle, hogy "igy szopatott az edződ is mi??" - ettől rendesen felizgult.
Másnap aztán kidobtam.
Pár nap múlva visszafogadtam. Azóta szenvedünk.
Neve vette fel a telefont, rákerestem (Apple ID-ját tudtam).
Aztán terelt.
1 hétig ment a hiszti, aztán feltörtem a telefonját, és minden törölt dolgot visszahoztam. Nem is volt több kérdés.
Én naiv és balfac voltam, így nem jöttem rá. Aztán gyanús volt, hogy mindig ugyanazzal a gyerekkel lóg és egyszer rákérdeztem, ő meg azt mondta, hogy igen megcsalt vele.
Ott dobtam, aztán utána kiderült, hogy a 2,5 évünk alatt olyan 10+ másik idegen fiúval feküdt össze, miközben én finanszíroztam az életvitelének egy jelentős részét.
Fogalmam sincs, hogy mennyi időn keresztül csinálta ezt velem, de valszeg több mint egy évig. Persze aztán őt is megcsalták szerencsére. Remélem, hogy soha nem lesz boldog élete.
Lassan derült ki nálunk, egy üres emailből,aminek a tárgyában a férjem keresztneve volt, más semmi.Sok jel nem volt, nem is sejtettem.pár hetes viszony volt.
Mi együtt maradtunk,és újrakezdtük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!