Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogy megcsalt a párotok?

Figyelt kérdés
Már ha megcsalt.

2014. szept. 28. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem én jöttem rá hanem ő!

Ha érted....

Feltörte a freemail-emet.

(okos lány!)

2014. szept. 28. 01:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szarízű volt a farka.
2014. szept. 28. 01:04
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem úgy ment a szex.

Azután azt mondta, h okos vagyok, és most megyek vagy maradok?

Majd tagadott mindent.

Szóval nem tudom, h mi az igazság, azóta meg féltékeny vagyok. Ő velem szeretne lenni, én meg nem bízom benne.

2014. szept. 28. 01:48
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Ő jött rá... Nem volt nehéz, a szeretőm véletlenül csókkal köszönt el :)
2014. szept. 28. 01:50
 5/10 PearlDiver ***** válasza:
100%
Elmondta.
2014. szept. 28. 03:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

-Dugdosta előlem a telefonját,vagy lenémította,

-szabadnapjaimon nem találkoztunk,mert mindig más dolga volt,

-csak ilyenkor borotválkozott

-ha konkrétan rákérdeztem arra a lányra akiről sejtettem hogy viszonya van,csak makogott

2014. szept. 28. 07:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Kaptam egy levelet a beszelgetesuk logjaval .. Mai napig nemderult ki,hogy ki kuldte(fake cimerol,amit a kuldes utan azonnal megszuntetett- de sanszos,hogy a szereto) . Szepen benne volt minden,amit 1.5 evig muveltek a hatam mogott.. Eliente tagadott,de kideritettem a szereto elerhetoseget ,o "nagyon keszseges" volt ,utana mar nem volt ertelme a tagadasanak sem..

Elegge pokoli volt..

2014. szept. 28. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy alakult, hogy az exbarátjával összehaverkodtam, majd ő mesélte el, hogy abban a szent meggyőződésben élt, hogy csak ő keféli a páromat, és rólam nem is tudott semmit. Jól csinálta a csaj, majdnem egy éven keresztül minimum két farok tömte, a többiről nem is tudtunk, mert biztosan voltak még neki.
2014. szept. 28. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Furcsán, zavartan viselkedett ha közelebb mentem a számítógéphez, miközben csak egy "ismerőssel" chatelt. Dugdosta a telefonját.

Sosem tettem, előtte ilyent, de miután elment dolgozni megnéztem az üzeneteit. Bejelentkeztem a címéről és kedvesen elcsevegtünk a hölgyeménnyel, miközben ő azt gondolta a párommal beszél. Utólag a telefonszámlán azt is láttam, hogy több száz sms-t váltottak egy hónap alatt. A legidegesítőbb az volt, hogy még ezután is azt magyarázták, hogy csak barátok voltak. Ppppffff.... Nagyon rossz érzés volt. Akkor költöztünk az új házunkba, a kisfiúnk pedig 1,5 éves volt. Nem volt könnyű megbocsátani. Aztán újra megtette valaki mással, de már még egy esélyt nem adtam. Mindenesetre pokoli érzés volt.

2014. szept. 29. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Kapott ajàndékot én ràkérdeztem hogy kitől kapta erre rà vàgta hogy egy lànytol utana a szemembe sem birt nézni magyaràzkodott àllandoan.
2014. okt. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!