Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogy megcsalt a párotok?
Nem én jöttem rá hanem ő!
Ha érted....
Feltörte a freemail-emet.
(okos lány!)
Nem úgy ment a szex.
Azután azt mondta, h okos vagyok, és most megyek vagy maradok?
Majd tagadott mindent.
Szóval nem tudom, h mi az igazság, azóta meg féltékeny vagyok. Ő velem szeretne lenni, én meg nem bízom benne.
-Dugdosta előlem a telefonját,vagy lenémította,
-szabadnapjaimon nem találkoztunk,mert mindig más dolga volt,
-csak ilyenkor borotválkozott
-ha konkrétan rákérdeztem arra a lányra akiről sejtettem hogy viszonya van,csak makogott
Kaptam egy levelet a beszelgetesuk logjaval .. Mai napig nemderult ki,hogy ki kuldte(fake cimerol,amit a kuldes utan azonnal megszuntetett- de sanszos,hogy a szereto) . Szepen benne volt minden,amit 1.5 evig muveltek a hatam mogott.. Eliente tagadott,de kideritettem a szereto elerhetoseget ,o "nagyon keszseges" volt ,utana mar nem volt ertelme a tagadasanak sem..
Elegge pokoli volt..
Furcsán, zavartan viselkedett ha közelebb mentem a számítógéphez, miközben csak egy "ismerőssel" chatelt. Dugdosta a telefonját.
Sosem tettem, előtte ilyent, de miután elment dolgozni megnéztem az üzeneteit. Bejelentkeztem a címéről és kedvesen elcsevegtünk a hölgyeménnyel, miközben ő azt gondolta a párommal beszél. Utólag a telefonszámlán azt is láttam, hogy több száz sms-t váltottak egy hónap alatt. A legidegesítőbb az volt, hogy még ezután is azt magyarázták, hogy csak barátok voltak. Ppppffff.... Nagyon rossz érzés volt. Akkor költöztünk az új házunkba, a kisfiúnk pedig 1,5 éves volt. Nem volt könnyű megbocsátani. Aztán újra megtette valaki mással, de már még egy esélyt nem adtam. Mindenesetre pokoli érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!