Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem minden megcsalás ugyanolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem minden megcsalás ugyanolyan - miért olyan nehéz ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Szögezzük le az elején, a megcsalásra nincsen mentség. De most őszintén, van különbség aközött, ha:

a) valaki szeretőt tart a felesége/férje mellett, sokszor lelkifurdalás nélkül

b) részegen félrelép egyszer, de borzasztóan megbánja

Most őszintén, a második még mindig megbocsáthatóbb, nem?

23/L

2016. aug. 3. 21:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Én a b-t sokkal jobban elítélem. A lehet olyan is, hogy 10-20 éves kapcsolat több gyerekkel hiába könyörög a másik, a szex már nulla. Családot nem akarja szétrobbantani így szeretőt tart. Persze nekem volt olyat barátnőm aki már a kapcsolat elején minden pasiját fűvel fával megcsalta a kaland miatt...na az a legrosszabb. B-nek meg nincsen önkontrollja eleve értelmes ember pia nélkül is jól érzi magát. Mérték is létezik.
2016. nov. 19. 06:26
 42/44 anonim ***** válasza:
72%
Egyet értek, megcsalás és megcsalás között, hatalmas különbség van. Én csalom meg a párom, az egy kis botlás. Viszont, ha ő csal meg, az égbe kiáltó bűn.
2016. nov. 19. 08:33
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért a "megbocsátható" rendkívül rossz kifejezés ide szerintem.:D Inkább úgy mondanám, hogy az egyik egy rakás szar, a másik meg még a szarnál is szarabb.

Ha párkapcsolatban élek valakivel, az elvileg azért van, mert kölcsönösen szeretjük és becsüljük egymást, törődünk a másikkal, és elképzelni sem tudjuk, hogy olyasmit tegyünk, amivel bánthatjuk azt az embert, aki mellett társként akarunk állni egy életen át. Amennyiben a párom mindezt semmibe veszi akár csak egy éjszaka erejéig, biztos lehetek benne, hogy teljesen másképp áll hozzám, mint én hozzá. Innentől kezdve semmi értelme azon rugózni, hogy lehetne-e még rosszabb a helyzet.

2017. jún. 19. 03:37
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Nincs különbség árulás és árulás között. A megcsalás árulás. Minden árulás megbocsájtható, ám ezzel a lehetőséggel rend szerint nem élünk. :D

30/f

2017. jún. 19. 03:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!