Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem minden megcsalás ugyanolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem minden megcsalás ugyanolyan - miért olyan nehéz ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Szögezzük le az elején, a megcsalásra nincsen mentség. De most őszintén, van különbség aközött, ha:

a) valaki szeretőt tart a felesége/férje mellett, sokszor lelkifurdalás nélkül

b) részegen félrelép egyszer, de borzasztóan megbánja

Most őszintén, a második még mindig megbocsáthatóbb, nem?

23/L

2016. aug. 3. 21:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
60%
az élet ugyis visszaadja nekik!azt kapsz amit adsz!a csalok majd ha ugyerzik a legboldogabbak a sors akkor vàg vissza!
2016. aug. 4. 14:39
 22/44 anonim ***** válasza:
3%
Egy pasinál is visszataszító,ha úgy leissza magát,hogy végül mással bújik ágyba,de egy csajnál még undorítóbb,mondom nőként.De az a) verzió még gerinctelenebb.Viszont valahol mindkét verzióban hibás mindkét fél,mert csak úgy nincs olyan,hogy valaki megcsalja a másikat.
2016. aug. 4. 16:02
 23/44 anonim ***** válasza:
7%
Csak legyen nagyon szerelmes valakibe, és az a valaki részegen dugjon meg valakit, akkor majd nem mondja azt hogy elnézhető. Az ilyennek erkölcsi értékrendje nincs, azért nem tudja felmérni, milyen súlya van a tettének.Ma már a legtöbb nőből hiányzik a tartás. Sok válás lesz az biztos. Ezek el se tudják képzelni, mi az ,hogy már csak emberrel élem le az életem.Lehet ismerkedéskor ezt kéne megkérdezni egymástól, nem a testi paramétereket, na és bizny sokan elbizonytalandonának, ha azt válszt kapják, hogy ilyenen nem gondolkodtam, amíg jó addig legyünk együtt, nem tudom elképzelni, hogy 60 évet leéljek már csak egyel.
2016. aug. 4. 18:53
 24/44 anonim ***** válasza:
88%
A tény, hogy az ember párja lefeküdt mással, nem változtat azon, hogy hogyan és mi okból történt.A lényeg, hozzáért máshoz mellettem.
2016. aug. 8. 05:13
 25/44 fru_ ***** válasza:
23%
Szerintem van itt még egy c) eset is, ha valakivel a férje nem hajlandó szeretkezni, mondjuk éveken át - na az már egy igazi dilemma. Persze válni kellene, de az meg nem mindig olyan egyszerű dolog.
2016. aug. 8. 06:43
 26/44 anonim ***** válasza:
18%
Én, nem is értem ezt a megcsalásos dolgot. Miért tekintik tulajdonnak a másikat. Mert nem a szexről szól a megcsalás. Kapcsolat előtt és után is szexel a pár mindkét tagja, össze-vissza. Kimondják, kapcsolat és onnantól a tulajdona vagyok a másiknak? Ugye, kb annyit jelent, k.ss mindenkinek, innentől az én tulajdonom. Nem is értem, mit kéne megbocsájtani, 1-1 szex után.
2016. aug. 8. 06:45
 27/44 anonim ***** válasza:
81%

Aki meg egy "rossz" házasságban lép félre, azt érzi megbocsájthatónak, mert köztük nem volt minden rendben, és ezért "joggal" keres másnál vigasztalást, szerelmet, szexet, vagy bármi egyebet.

Valahogy mindig az gondolja úgy, hogy a félrelépés megbocsájtható, aki félrelép, és keresi a kifogásokat, próbálja önmagát igazolni, hogy ő egyébként nem rossz ember, sőt hűséges is a maga módján, és párkapcsolatban abszolút főnyeremény, csak ugye megbotlott...

Ahelyett, hogy leégne a bőr a pofájáról, és belátná, hogy nála van gond, ő tehet róla, és mekkora szemétséget csinált, inkább keresi az önigazolást, hogy miért is nem volt bűn, hogy ő ott és akkor félrelépett. Miért is van az rendben, és miért kéne ezt neki elnézni és megbocsájtani a másiknak.

Mert minden, de tényleg MINDEN megcsalás mögött van egy gondolat: teljesen biztos vagy benne, hogy a másik meg fog bocsájtani. (Ezért is gyártasz pofás kis mentségeket magadnak, amit el is hiszel). És aztán akkor esel arcra, mikor a másik mégsem bocsájt meg, hanem kiadja az utadat.

És akkor megy a sírás, aminek a végén még az a lesz a bűnös, akit megcsaltál, mert képtelen megérteni, hogy te borzasztóan bánod, és te mindent megteszel a kapcsolatért, épp csak a nemi szerveden nem tudsz uralkodni.

Aki tudja, hogy ha félrelép, akkor a párja véget vet a kapcsolatnak, és nem akarja a párját elveszteni, az NEM lép félre. Ilyen egyszerű a képlet.

2016. aug. 8. 08:35
 28/44 anonim ***** válasza:

Most lenne az én kérdésem:

miért nem vagytok laza kapcsolatban? Miért nem kell előre lefektetni a szabályokat, hogy akkor, mindkét fél mással is együtt lehessen, lelkiismeret furdalás nélkül? Akkor kvázi, nem csaljátok meg egymást, ha mindketten poligámok vagytok.

2016. aug. 29. 19:38
 29/44 anonim ***** válasza:
Megbocsájthatóbb, de nem bocsájtanék meg. Ha valaki párkapcsolatban él akkor legyen annyi esze hogy nem iszik annyit hogy megcsalja a párját.
2016. aug. 29. 19:45
 30/44 anonim ***** válasza:

A megcsalás az megcsalás. Számomra nincs különbség a két eset között. Mindkét esetben vége a kapcsolatnak. Házasságnak is.

Marhára leszarom, hogy utólag megbánta. Megtenni nem kellett volna. Gondolkodni kellett volna. A részegség pedig nem kifogás. Én életemben egyszer voltam részeg, és képes voltam a hűségre. Eszembe sem jutott, hogy mással csináljak bármit, pedig lehetőségem lett volna rá. Minek iszik aki nem bírja?

2016. aug. 29. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!