Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem minden megcsalás ugyanolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem minden megcsalás ugyanolyan - miért olyan nehéz ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Szögezzük le az elején, a megcsalásra nincsen mentség. De most őszintén, van különbség aközött, ha:

a) valaki szeretőt tart a felesége/férje mellett, sokszor lelkifurdalás nélkül

b) részegen félrelép egyszer, de borzasztóan megbánja

Most őszintén, a második még mindig megbocsáthatóbb, nem?

23/L

2016. aug. 3. 21:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem egyik sem. Ha probléma van akkor megbeszélni.

Ha 50 éve együtt vagyunk, és kell a változatosság megbeszélem.

Hogy részeg valaki, az csak kifogás.

2016. aug. 3. 23:30
 12/44 anonim ***** válasza:
82%

Részegen nem tesz olyat az ember, amit nem akarna amúgy is. Max józanul nem meri.

Van különbség, de a következmény nálam ugyanúgy szakítás lenne.

2016. aug. 3. 23:37
 13/44 anonim ***** válasza:
nem
2016. aug. 4. 03:27
 14/44 anonim ***** válasza:
91%

Nem megbocsájthatóbb.

Miért lenne az?

Minden jó a kapcsolatban, a párod a szereted, ő hűséges hozzád, mindent megad neked, de ez se tart vissza attól, hogy pár pohár ital után szétdobd a lábad, ha jön egy lehetőség.

Erre szokták mondani, hogy az ital nem visz be új tulajdonságokat, csak felerősíti a meglévőket.

Másrészt az ilyen sztorik nem úgy szoktak kezdődni, hogy a barátom és én elmentünk bulizni, és mindketten piáltunk kicsit, de én még sose ittam, nem tudom, hogy hat rám.

Neeeem, az úgy kezdődik, hogy egyedül elmész egy buliba, esetleg pár barátnővel csaptok csajos estét, pontosan tudod, hogy ha iszol, akkor bármibe beleülsz, de azért ennek ellenére már hajnal egykor részegen táncolsz az asztalon egy szál melltartóban. Még csak véletlenül se lehet "véletlen balesetnek" beállítani.

2016. aug. 4. 07:03
 15/44 anonim ***** válasza:
85%
De. Minden megcsalás ugyanolyan. Én sosem fogadtam el azt a kifogást, h részeg voltam azért történt. Ha tudod azt, h részegen nem vagy beszámítható, akkor miért iszol?! Legalábbis annyit. A másik meg hogy azt mondják, h az alkohol csak felerrősiti az érzelmeket. Kvázi, ha részegen megcsalod, akkor az sokkal erősebb érzés, mintha józanon tennéd. Vagyis, ha részegen megtetted, józanul is ugyanúgy megtennéd, mivel az alkohol nagyon jól oldja a gátlásokat...
2016. aug. 4. 10:14
 16/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem nehéz megérteni, nyilván más ezt elismerem. Attól még repülne így is úgy is!
2016. aug. 4. 10:36
 17/44 anonim ***** válasza:
61%
6eve vagyok a parommal,es meg ugyerzem szerelmes vagyok bele ennyi idö utan is.sokszor buliztam nelküle,ittam is reszeg is voltam,lett volna alkalmam többször felrelepni ugy h sose derült volna ki,de meg reszegen is van bennem tartas.reszegen is mondtam mar nemet,es szimplan hatatforditottam.persze a 2 mas.ha a parom szeretöt tartana nagyon megbosszulnam es nem azert mert van vkije hanem azert mert gyava volt ahelyett h elmondja mi a gond a kapcsolatban vagy szimplan lepjen le,ha vmi nem megy nem kell eröltetni.a reszegen megcsalas talan,talan megbocsajthato.nalam akkor lenne esely ujrakezdesre ha az ö szajabol hallanam h hibazott es sajnalja,ez is egyszeri alkalom utana röpül.ha egy ilyen reszegen felrelepest mastol tudnam meg azonnal röpül.embrek vagyunk hibazunk,ha hibazunk vallaljuk a következmenyeket.ha atverne a parom oda a bizalom es igy meghalna a kapcsolat
2016. aug. 4. 10:49
 18/44 anonim ***** válasza:
86%

Hát nekem ugyan egyik sem az. :D Rohadjon meg, aki megcsal. Mindig is 110%ig hűséges voltam, és az is leszek, ha pedig ezt valaki nem értékeli, felőlem le is gurulhat egy hegyről.

Jut eszembe, ha részegen megtette, mindig azon aggódnék, hogy ha legközelebb egy kicsit is iszik (és ezeket a szitukat nehéz elkerülni), főleg a barátokkal találkozásoknál, stb, mindig ezen járna az agyam, hogy na megint meg fog csalni? Innentől halálra van ítélve minden kapcsolat. Tapasztalat (legalábbis a környezetemben nézve, velem még nem történt meg).

2016. aug. 4. 10:53
 19/44 anonim ***** válasza:
68%

Csak soha ne menj férjhez. Mindegyik exnőm szerint az megbocsájtható, ha részegen félrekefélnek, ezt még a kapcsolatok elején mondták, szóval ezzel előre is vetítették, hogy valamikor megfognak csalni és józanul csaltak meg. Sokan azzal védekeznek, hogyha az egyik fél félrelép, akkor már baj van a kapcsolatban. De persze... ők is tudják semmi baj és ilyenkor belekapaszkodnak, amibe tudnak. Felnagyítanak kis vitákat, hogy azért... és ezzel akarják magukat lelkiekben megerősíteni, hogy igen megtehetem, mert múltkor összevitáztunk. Ezzel meg is oldódott a bűntudat elnyomása. Annyi ember maradna egészséges és kevesebb válás is lenne, ha a hűtlenek megmondanák, hogy én még nem tudom elképzelni, hogy már csak egyetlen nővel/férfival éljem le az életem. De ugye vannak önismerethiányos emberek is..., akik sokadik kapcsolatukban(a megcsalók) is a két szép szóval dobálóznak: örökké, soha. pl. házasság után pár hónnappal később megismer az egyik fél egy újat, és akkor abba beleszeret és azonnal szeret ki abból, akivel évekig együtt volt, pedig jól működött a kapcsolatuk.Aztán a születendő/született gyerek issza meg a levét az egésznek....Az iskolákban nem csak a kefélésről kéne tanulni, hanem a párkapcsolatok műkődéséről, buktatóiról, az emberi elvekről, erényekről. Rengeteg válás lesz az elkövetkezendő időkben. Sok ember előtt követendő modell is hiányzik, hogy igen én is vele szeretném leélni az életem, mint anya-apa, nagyi-nagypapi stb. Meg sokszor a dns-ben is ott van a félrekefélő gén.Mai kapcsolatok többsége az új meg nem jelenéséig tart vagyis legtöbbször a köd elmúlásáig és titokban megy az újjal az ismerkedés. Majd a hűséges fél pedig véletlenül tudja meg valakitől vagy legtöbb esetben a számítógépről, telefonról. Ja a hűtlen amikor 2 vasat tart, a hűséges párjának akkor mondja, össze vagyok zavarodva....A legszarabb szakító szövegek:

1. Nem a te hibád, hanem az enyém

2. Jobbat érdemelsz nálam

3. Nem állok készen egy komoly kapcsolatra

4. Most másra kell koncentrálnom

5. Szabadságra van szükségem

6. Nem akarlak megbántani

7. Nem tudok elköteleződni

8. Nem vagyok még túl a volt pasimon

9. Valami lazábbat szeretnék

10. Nem tudjuk összeegyeztetni az életmódunkat

2016. aug. 4. 11:42
 20/44 anonim ***** válasza:
49%

Teljesen egyetértek veled utolsó. Kifogás és rizsa mindig van.

Ha valaki félremegy, az nem azt jelenti, hogy gond van.

2016. aug. 4. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!