Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam életem szerelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam életem szerelmét hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Volt egy idoszak a kapcsolatunkba ahol nagyon csunyan beszelt velem ,lekezelo volt es mashoz menekultem. Nem tudja ,hogy megcsaltam de nem tudok vele lenni igy. Annyira szeretem,hogy tudom hogy nem ezt erdemelne. Mit tegyek?

2016. júl. 29. 20:15
1 2
 11/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
84%
Elképzelem, ahogy a szívverésed a tüdőd és az emésztésed rá van kötve, amint elhagy megáll mindegyik.:D
2016. júl. 29. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem is életed szerelme,ha megcsaltad. Nekem ez,hogy életed szerelme de mégis megcsalod, nekem ebből az jön le , hogy már nem vagy szerelmes belé csak megszoktad , hogy ott van és ezért nem akarod elveszíteni. Amúgy ez ,hogy csúnyán beszélt meg lekezelő volt veled máskor is előfordulhat. Akkor is, minden egyes alkalommal máshoz fogsz menekülni ? Ha ilyen gyáva vagy és nem nézel szembe a dolgokkal és máshoz menekülsz ahelyett,hogy leültetted volna a párodat és elbeszélgettetek volna egy kicsit a dolgokról neked akkor nem való kapcsolat. Utálom az ilyen puhány embereket mint amilyen te vagy.
2016. júl. 29. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom fiatal vagy....én 20 éves korom körül sírva mondtam volna el a barátomnak....most 41 évesen hallgatnék mint a sír. Élj vele boldogan, ZAVARTALANUL. Ha szereted,letudsz vele feküdni,ha mégsem,akkor nem szereted. Akit szeretünk kívánjuk...mégha pullanatnyi elmezavarban megtörtént mással,akkor is.
2016. júl. 29. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Életed nagy szerelme volt és megcsaltad??? Jézusom... Mondd el neki, mielőtt mástól tudja meg! Max. kidob.
2016. júl. 29. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha életed szerelme lenne , nem csaltad volna meg.

Ha rosszul bánt veled, akkor vagy beszélned kellett volna vele, vagy ha ez nem opció, akkor lezárni a kapcsolatot, nem széttenni a lábadat valaki másnak. Persze kifogásokat könnyű gyártani.

Mond meg neki, ha van benne egy kicsi férfiasság is, akkor nem lesz gondod , mert lapátra tesz. Megérdemli az igazságot, és azt is, hogy ne éljen hazugságban.

2016. júl. 29. 22:47
 16/18 PearlDiver ***** válasza:
100%

A gondolatmenetedben a hiba ott van, hogy nem tudnál nélküle élni. De, tudnál, csak nehéz lenne még fájna egy jó ideig. Te ezt nem akarod ezért alternatívát keresel, de hidd el, végső soron mindegyik út fájdalmas, vagy nehéz lesz. Maximum halogatni tudod a szembenézést a hűtlenség következményeivel.

Szerintem állj a sarkára és légy őszinte!

26F

2016. júl. 30. 00:53
 17/18 PearlDiver ***** válasza:
*sarkadra :)
2016. júl. 30. 00:53
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Tartsd meg magadnak a titkot nemi betegseg szurest azert kerj.

Gyond meg egy papnak es elj tovabb boldogan

Elmondod neki csak rosszabb lesz mindenkinek

2016. júl. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!