Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jóvátehetem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jóvátehetem még valahogy?

Figyelt kérdés

Egy buliban megcsaltam a párom. Sokat ittam, és megtörtént a dolog. Ez pár hónapja történt, de már nem bírtam tovább, tegnap elmondtam neki. Mondtam, hogy egyszeri eset volt, és nekem tényleg nem jelentett semmit, és hogy őt szeretem. De ő meg annyira mérges lett, hogy fogta a cuccait és még tegnap este elköltözött, azóta nem válaszol az üzeneteimre, és föl sem veszi a telefont. Teljesen kétségbe vagyok esve, mit csináljak? Szeretem őt, hogyan tehetném jóvá?

L/25

2016. júl. 29. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ennek vége.
2016. júl. 29. 15:25
 2/8 Blade Bone ***** válasza:
100%
Ha ennyi ideig tudtál hazudni, akkor most kb mégegyszer ennyi ideig teperhetsz is. Jól esne látni, hogy akarod tényleg a kapcsolatot és nem érdekel mennyi időbe telik, míg visszaszereznéd a bizalmat. Persze lehet, hogy eztán sem tudna megbocsátani, de az is lehet hogy igen. Nekem mindenesetre nagyot nőnél a szememben, ha látnám, hogy bármit megtennél hónapokon keresztül azért, hogy visszaszerezz.
2016. júl. 29. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom tudod, hogy vélekedik a megcsalásról.

Van aki sose bocsátja meg. Ilyen vagyok én is.

Az pedig csak ront a helyzeten, hogy szereted, minden jó vele, és még ez se tart vissza, hogy félrelépj ha alkalmad adódik.

2016. júl. 29. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogyha szereted, mégis hogyan voltál képes megcsalni egy buliban? Az ital nem mentség, 25 évesen már tudhatnád, hogy - ezek szerint - nem bírod. Jóvátenni? Itt nincs mit jóvátenni. Eljátszottad a bizalmát, azt kellene visszazserezni, de az nagyon nehéz. Ha velem csinálna ilyet a párom, nem tudnék benn többé bízni és nem utolsó sorban undorodnék is tőle.
2016. júl. 29. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Sztem csak keresd meg a többi nálad maradt cuccát, tedd egy dobozba és vidd át neki. Legyen az a végső búcsú.

Sztem nincs reményed.

2016. júl. 29. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
+1 a #2-eshez. Ha akarsz, teperj.
2016. júl. 29. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Amúgy az a baj, hogy megcsalásnál rögtön mindenki ezzel jön "egyszeri eset volt, és nekem tényleg nem jelentett semmit,"

csak tudod elhinni ezt nehéz.

Sajnos nem tudok jó tanácsot adni, csak annyit, hogy adj neki egy kis időt, hogy megbékéljen ezzel a helyzettel.

2016. júl. 29. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Teperj és lesz ami lesz. Neked legalább volt annyi gerinced, hogy nem sumákoltad el. Ne várj csodát de ne is add fel.
2016. júl. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!