Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jóvátehetem még valahogy?
Egy buliban megcsaltam a párom. Sokat ittam, és megtörtént a dolog. Ez pár hónapja történt, de már nem bírtam tovább, tegnap elmondtam neki. Mondtam, hogy egyszeri eset volt, és nekem tényleg nem jelentett semmit, és hogy őt szeretem. De ő meg annyira mérges lett, hogy fogta a cuccait és még tegnap este elköltözött, azóta nem válaszol az üzeneteimre, és föl sem veszi a telefont. Teljesen kétségbe vagyok esve, mit csináljak? Szeretem őt, hogyan tehetném jóvá?
L/25
Gondolom tudod, hogy vélekedik a megcsalásról.
Van aki sose bocsátja meg. Ilyen vagyok én is.
Az pedig csak ront a helyzeten, hogy szereted, minden jó vele, és még ez se tart vissza, hogy félrelépj ha alkalmad adódik.
Sztem csak keresd meg a többi nálad maradt cuccát, tedd egy dobozba és vidd át neki. Legyen az a végső búcsú.
Sztem nincs reményed.
Amúgy az a baj, hogy megcsalásnál rögtön mindenki ezzel jön "egyszeri eset volt, és nekem tényleg nem jelentett semmit,"
csak tudod elhinni ezt nehéz.
Sajnos nem tudok jó tanácsot adni, csak annyit, hogy adj neki egy kis időt, hogy megbékéljen ezzel a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!