Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek e utolsó esélyt adni a dolognak?
Figyelt kérdés
Férjemmel több mint 8 éve vagyunk együtt, többször is előfordult, hogy flörtölt lányokkal sms,viber...! Elmondása szerint soha nem csalt meg bár kinek mi számít megcsalásnak? A legutolsó áprilisban történt össze vesztünk csúnyán ( féltékeny voltam az egyik munkatársára nem arra akire kelet volna). Én kijelentettem hogy nem folytatom így tovább, ö erre kódot tett a telefonjára.( van 2 gyerekünk 1,5 és 5 éves ezért perszer nem hagytam ott csapot papot meg reméltem hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat csak le kell hogy higgadjunk) Egyik nap el ment a mosdóba a telefonját pedig billentyű lezárása nélkül le tette, persze rögtön rá raboltam. A telefonon viberen beszélt az egyik ( romlott mindenkinek magát kellető ) kollégájával. Nem is nagyon tudom mi volt benne mert már az első elolvasott mondat után felment ezerre a vérnyomásom ami a következő volt: Szia cuncika bent vagy már? Küldhetnél képeket ha már az ikreket meg mutattad! kilépett a fürdőből és rögtön neki estem. Én gondoltam hogy egy ilyen beszélgetésnek nem 1-2 napos előzményei voltak, ő azt állította nem volt semmi köztük csak mivel én féltékeny voltam és azt mondtam legyen vége ő úgy gondolta hogy akkor ha már ilyeneket gondolok róla meg is teszi! pár nap próbálkozás könyörgés után azt mondtam próbáljuk meg utoljára tiszta lappal mindet mondjon el amerről tudnom kéne! Ezután 4 hónap maga a tökéletes kapcsolat voltunk ( bár meg kell mondjam magamban mindig elő bukkant a kérdés: mit csinál kivel hol???? De mivel még mindig nem bíztam benne havonta legalább egyszer ellenőriztem az e-mailjeit....... És rá bukkantam egy kamu facbookra egy kamu email címre ( Mert olyan okos volt hogy az alternatív e-mail címnek azt adta meg aminek tudom a jelszavát, így igényeltem új jelszót) fel léptem a kamu facebookra ott csak egy kép volt a kezéről meg egy ismerős hoppá épp az a nő akivel volt 4 hónapja ez az egész ( áprilisban) az adatlapot februárban hozták létre még a balhénk előtt! Sem üzenet semmi más nem szerepelt sehol! kérdőre vontam azt mondta el is felejtette nem is lépett azóta fel hogy meg csinálta! Rá írt a nőre ezen a facen de nem írt vissza, nem is lépet fel többet! Elmondása szerint nem akart tőle semmit csak nem érezte magát mellettem férfinak és vitte a férfi kíváncsisága! Eleve az a bajom hogy mikor azt mondtuk újra kezdjük ezt elhallgatta ezzel ismét hazudott meg azzal is mikor lebukott a cuncikás szöveggel azt mondta hogy semmi előzménye nem volt! Nem tudom mit tegyek szeretem de már olykor úgy érzem betegesen féltékeny vagyok most már. Szeretném hogy minden menjen tovább mint az utolsó 4 hónapban de ez az újabb hazugság meg a féltékenységem nem tudom így működhete? Remélem érthetően írtam le :) Nem okoskodásra hanem tanácsra van szükségem leginkább olyan emberektől akik voltak már hasonló helyzetben!
ok-okozat van a világon, jól mondod, erről beszéltem én is.
te elsárkányosodtál és őrmestert játszol, a férjednek meg ebből elege lett, és más társaságát keresi.
mi ebben a meglepő?!
te nem a férjedben, önmagadban nem vagy biztos, minden féltékenység erről szól, h. az ember magában nem biztos, kezeltesd magad, ahogy az előttem szóló is javasolta.
2016. júl. 29. 10:45
12/17 anonim válasza:
Az, hogy tudod a jelszavát, még nem ok arra, hogy olvasgasd a leveleit, és ellenőrizgesd, kivel mit telefonál. Undorító ez a szokás. Más kapcsolatban is van ilyen, hogy nincsenek kódolva a telefonok, vagy tudják a jelszót a másik gépéhez, tabletjéhez, de akkor sem olvassák egymás magánleveleit, üzeneteit. Legfeljebb, ha a másik ezt kifejezetten kéri valamiért, hogy nézd már meg, nem kaptam-e levelet XY-tól.
2016. júl. 29. 10:55
13/17 A kérdező kommentje:
Az hogy nem bízom meg benne oka van csak hogy egy példával éljek senki nem születik tolvajnak.... a sors hozza mert nincs mit ennie.....! Én nem így kezdtem ezt a kapcsolatot régen! És tévedsz ha azt hiszed én úgy gondolom hogy jól van ez így! Az hogy milyen vagyok anyának hogy mersz minősíteni nem ismersz egyáltalán szerintem szállj le kicsit a magas lóról!!!
2016. júl. 29. 10:56
14/17 anonim válasza:
Adj esélyt, ha akarsz. De arra mérget veszek, hogy előbb...vagy utóbb, de ténylegesen is meg fog csalni, ha eddig netán még valóban nem is tette meg. Akivel ennyit kell nők miatt cirkuszolni, meg bevallja, hogy viszi a kíváncsiság, és nem érezte magát melletted férfinak.. (mi a garancia, hogy fél év múlva nem jön -e elő megint egy ilyen heppje..)...nem megbízható..én nem tudnék benne bízni, az tuti. Márpedig egy jó kapcsolathoz a bizalom alap.
2016. júl. 29. 11:04
15/17 anonim válasza:
Ha nem látod be, hogy nem normális mások privát szférájában kutakodni, akkor nem vagy jó anyának sem. A gyerekedben is meg kell tudnod bízni, nem csak a férjedben. Mi a legrosszabb, ami történhet? Félrekúr a férjed. Megteszi akkor is, ha nem kutakodsz a leveleiben, ahogy meg is tette.
Csak magadat alázod meg ezzel a viselkedéssel. Elegánsabb volna, ha leszarnád a leveleit, telefonját, és összepakolnád a cuccodat. Legalább megőriznéd az önbecsülésed. Mondom: pszichológushoz kéne menned, hogy összerakjon. Azt meg egy percig se gondold, hogy ez a kutakodás bármilyen helyzetben igazolható. Ha meg akar csalni, megcsal. Ha le akar lépni, lelép. Ezen nem változtat, ha féltékenykedsz, és kémkedsz utána.
2016. júl. 29. 11:10
16/17 A kérdező kommentje:
Te látom nem tudsz fogalmazást értelmezni! Az előbb írtam hogy nem gondolom úgy hogy ez helyes de az adott szituációban ezt tettem!!!! És szerintem te meg tanulj egy kis jó modort ( kúrt stb...) És igen is jó anya vagyok nem hibátlan de jó anya! Hidegen hagy hogy te mint gondolsz! Arc és név nélkül nem szemtől szemben könnyű savazni másokat!
2016. júl. 29. 11:29
17/17 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gond hogy szerinted ez nem egészséges és hogy nem értesz egyet és te ilyet elmondásod szerint soha nem tennél!!!Hanem ahogy tálalsz kedvesem szerintem egy ilyen szöveg után senki nem hajtana fejet hogy igazad van!! Én el tudom fogadni hogy minden ember másképp láthat dolgokat de ha valaki ilyen primitíven alázz ne várj sok szép szóra!! Emberségből egy nagy nulla lehetsz! Örülök hogy nem ismerlek :) Legyen szép napod!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!