Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek e utolsó esélyt adni a dolognak?
Ismerős a helyzet. Sztem dobd a fenébe! Ha nem érzi magát férifnak melletted akkor tanuljon meg egyedül is férfi lenni. Neki lehet h nincs önbizalma. de én felidegesítettem magam a soraidon, és ha ezeket csinálta,meg még ki tudja mit!!!!!!!!akkor nem hiszem h abba tudta hagyni és egy csettintésre vége a rosszalkodásainak.
Ha tényleg komolyan gondolná,sztem eszedbe se jutna kételkedni,mert akkor semennyire se érdekelné a telefon csak TE!! Hidd el!!!
Tanuljon csak belőle h veled nem csinálhat ilyet,és majd fog ő még egyedül szenvedni,mint ahogy ezek miatt most te SZENVEDSZ,őrlödsz!!!!
Hidd el azt is h hamar fog találni majd magának ilyen kis "cuncikát" majd meglátjuk akkor mennyire lesz férfi.
Ha boldog lesz más mellett hát legyen akármennyire fáj is,ha meg nem úgyis vissza fog találni hozzád!!
Vagy az is lehet h neked lesz jó,és te találsz egy olyat férfit aki megbecsül és nem lesz szüksége netes társkeresőkre!
Ismerős a helyzet. Sztem dobd a fenébe! Ha nem érzi magát férifnak melletted akkor tanuljon meg egyedül is férfi lenni. Neki lehet h nincs önbizalma. de én felidegesítettem magam a soraidon, és ha ezeket csinálta,meg még ki tudja mit!!!!!!!!akkor nem hiszem h abba tudta hagyni és egy csettintésre vége a rosszalkodásainak.
Ha tényleg komolyan gondolná,sztem eszedbe se jutna kételkedni,mert akkor semennyire se érdekelné a telefon csak TE!! Hidd el!!!
Tanuljon csak belőle h veled nem csinálhat ilyet,és majd fog ő még egyedül szenvedni,mint ahogy ezek miatt most te SZENVEDSZ,őrlödsz!!!!
Hidd el azt is h hamar fog találni majd magának ilyen kis "cuncikát" majd meglátjuk akkor mennyire lesz férfi.
Ha boldog lesz más mellett hát legyen akármennyire fáj is,ha meg nem úgyis vissza fog találni hozzád!!
Vagy az is lehet h neked lesz jó,és te találsz egy olyat férfit aki megbecsül és nem lesz szüksége netes társkeresőkre melletted!
"Én gondoltam hogy egy ilyen beszélgetésnek nem 1-2 napos előzményei voltak, ő azt állította nem volt semmi köztük csak mivel én féltékeny voltam és azt mondtam legyen vége ő úgy gondolta hogy akkor ha már ilyeneket gondolok róla meg is teszi."
Ezt az indokot a házas férfiak előszeretettel alkalmazzák ilyen tevékenységük megmagyarázásra.
Nem akarlak elkeseríteni, de a leírásodból látszik, hogy a bizalom részedről megszűnt (és nem alaptalanul), emiatt nem tudom hogyan lenne folytatható ez a házasság..Az az ember félrefog menni akkor is, ha otthon minden rendben van.Lehet már meg is tette, csak ez még nem derült ki.
"Elmondása szerint nem akart tőle semmit csak nem érezte magát mellettem férfinak és vitte a férfi kíváncsisága!"
Ez is egy nagyon jó magyarázat részéről, hogy de értsd meg az ő ilyen tevékenységét.
Sok lehetőséged nem marad.Vagy elfogadod, hogy félrekefél, vagy elválsz.Én nem maradtam a házasságomban ilyenek mellett és nem bántam meg.
41/N
Nézd, ebben ő is és te is hibásak vagytok. Nem ismerlek benneteket, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha esetleg megbántalak az írásommal.
Te ebben úgy lehetsz hibás, ismétlem LEHETSZ, hogy esetleg elhanyagoltad őt. Kapott elég szexet? Elismerést? Simogatást? Ha hazaért a melóból, és láttad rajta, hogy fáradt, baszogattad még vagy csak adtál egy puszit a fejére? Elmondhatta neked a problémáit? Vagy te megszűntél létezni, mint nő és csakis mint anya funkcionálsz?
És igen, ő is hibás, hiszen a lehető legegyszerűbb utat választotta: egy harmadik felet. Sokkal könnyebb ez, mint leülni és megbeszélni a problémákat, elmondani, hogy mi az ami hiányzik és hogy szerinte hogy lehetne változtatni ezeken. Neki is és neked is.
Amit tehetsz, hogy ezentúl bízz meg benne. Beszéljétek meg őszintén, utazzatok el valahova kettesben, ahol csak egymásra tudtok koncentrálni, elmondhatjátok a sérelmeket és adhattok magatoknak még egy esélyt.
Szegényem amúgy szerintem nem csalt meg fizikailag, ez csak valami szánalmas kis vergődés volt. De mondom, szerintem helyrehozható, csak ehhez neki is és neked is változtatnotok kell.
állj le ezzel, h. őrmestert játszol a férjednek és ellenőrzöd.
igen, átbaszta a fejed, de szerintem te nem mostanában lettél csak ilyen, hanem talán mindig is az a típusú nő voltál, aki nem tartja tiszteletben a párja magánszféráját, autonómiáját, szarsz bele a levéltitokba, és ellenőrzöd a mailjeit, mobilját, fb-jét.
nem a tulajdonod a pasi, hanem egy autonóm ember, énhatárokkal, személyes szférával.
látszik, h. nem tiszteled őt, és megérdemled a sorsodat, én ezt nőként mondom neked.
nálunk ilyen nincs!!!!
se ő nem kutakodik, sem én, hagyunk egymásnak teret, időt, és lehetőséget, h.- másokkal is beszélgessünk, na nem megcsalás céljával.
de a megcsalásig eljut az ember, az egy folyamat, és ha a pasi azt éli meg, h. az asszony kontrollálja, ellenőrzi, szabályozza, szimatol utána, persze h. nem érzi magát férfinak, nem érzi magát jól.
kémkedés helyett ezen gondolkozz el.
N (33)
Mind a ketten megéritek a pénzeteket. A férjed megcsalt, de meg is érdemled, mert aki ennyire féltékeny, azt megcsalják egy normális emberrel. Az nem normális, amit csinálsz, hogy turkálsz a telefonjában, leveleiben, facebookjában! Ha velem csinálná ezt egy másik ember, azonnal otthagynám! Ez nem fér bele.
Az szintén hiba volt, hogy félrelépett, de egy sárkány mellől mindenki lelépne. Szerintem kezeltesd magad, ha nem tudsz parancsolni magadnak, és nem hagysz egy saját zugot sem a másiknak, nem hagyod, hogy privát szférája legyen, ellenőrizgeted. Gyerek sem való neked, mert annak is kell a privát szféra. A gyereked telefonját, levelezését is feltúrod majd? Mi lesz így veletek? Pszichológushoz kéne menned sürgősen, a férjedet meg dobd ki, ha megcsalt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!