Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerelmet vallanátok az utolsó találkozáskor?
Érzem, hogy neki sem vagyok közömbös, de egyikőnk sem mert eddig lépni.
Jövőhéten látom utoljára valószínűleg, utána más városba költözik, de már egyre nehezebben bírom, hogy ne adjam ki magamból. Ti megtennétek? A következmények már annyira nem érdekelnének, ha éppen rosszul reagálna, úgysem hiszem hogy sokszor összefutnánk.
Esetleg nemet és életkort is írhattok.
Szerintem hívd el, mondd meg neki, hogy szeretnél vele személyesen négyszemközt beszélni, majd vallj be neki mindent. Ha tudod, hogy ő se MERT csak lépni, de amúgy megtette volna, akkor biztos jól fog neki esni. És tényleg legalább nem lesznek már benned kételyek, nem fogsz azon rágódni, hogy mi lett volna, ha megbeszéled vele...
Sok sikert!
Én is egyet értek, mondd el neki!
Hasonló helyzetben voltam már én is, csak akkor én költöztem.. Utolsó napot együtt töltöttük.. de én akkor nem vallottam be neki. Nagyon nehéz volt magamba tartani, de féltem, hogy rosszul kerülök ki a dologból.. mára már tudom, hogy el kellett volna. Szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!