Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szerelmet vallanátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerelmet vallanátok az utolsó találkozáskor?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy neki sem vagyok közömbös, de egyikőnk sem mert eddig lépni.

Jövőhéten látom utoljára valószínűleg, utána más városba költözik, de már egyre nehezebben bírom, hogy ne adjam ki magamból. Ti megtennétek? A következmények már annyira nem érdekelnének, ha éppen rosszul reagálna, úgysem hiszem hogy sokszor összefutnánk.

Esetleg nemet és életkort is írhattok.

2016. júl. 23. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerelmet nem vallanék így direktbe, de megkérdezném, hogy van e kedve velem meginni valamit, vagy ilyesmi, aztán megadnám neki az elérhetőségem, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, ha ő is akarja.
2016. júl. 23. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki. Ezzel magadon is segítesz, mert legalább nem kattog majd azon az agyad, hogy mi lett volna ha...
2016. júl. 23. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd el, mondd meg neki, hogy szeretnél vele személyesen négyszemközt beszélni, majd vallj be neki mindent. Ha tudod, hogy ő se MERT csak lépni, de amúgy megtette volna, akkor biztos jól fog neki esni. És tényleg legalább nem lesznek már benned kételyek, nem fogsz azon rágódni, hogy mi lett volna, ha megbeszéled vele...

Sok sikert!

2016. júl. 23. 16:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöldek! :)
2016. júl. 23. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
2essel ertek egyet. A mi lett volna ha ott fog motoszkalni a fejedben ha nem szanod ra magad...Hajra!!
2016. júl. 23. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek, mondd el neki!

Hasonló helyzetben voltam már én is, csak akkor én költöztem.. Utolsó napot együtt töltöttük.. de én akkor nem vallottam be neki. Nagyon nehéz volt magamba tartani, de féltem, hogy rosszul kerülök ki a dologból.. mára már tudom, hogy el kellett volna. Szóval hajrá! :)

2016. júl. 23. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2016. aug. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!