Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

7 barátnőm volt eddig és mindegyiket megcsaltam. Másfél éve összejöttem az igazival. Minden működik, tökéletes minden.. de állandóan nézem a lányokat és úgyérzem hogy mindet megakarom dugni.. Igazából imádom a barátnőm. Nagyon nem jó ez. Létezik hogy nem való nekem kapcsolat? Segítsetek!

21/F

2016. júl. 28. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha így érzel, hát hajrá, de akkor ne játszadozz a lánnyal. Fiatal vagy még, egy pasi 40 évesen is sármos, és simán megtalálhatja az igazit.
2016. júl. 28. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudnám elhagyni, mert emellett nagyon szeretem. Ha csak ránéz valaki megtudnám ölni...
2016. júl. 28. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Én gyakorlatilag ugyanezt a kérdést tettem fel nemrég, csak én 30 felett járok.

Nem fognak segíteni, senki nem tud.

Talán az a mi sorsunk, hogy a bűntudattal éljünk és félredugjunk egy életen át.

Az önmegtartóztatás egyszerűen nonszensz.

2016. júl. 28. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező... Ne beszélj be magadnak hülyeséget! Ha képes vagy megcsalni a barátnődet, nem vagy belé szerelmes. Ez egyszerűen lehetetlenség. Hiszen erről szól a szerelem... Hogy csak őt akarod, csak vele tudod elképzelni, a szexet is. Te egyszerűen csak szereted ezt a csajt havernak és egyébként jó az ágyban vele. De ez nem szerelem. Szerintem se játssz vele. Ha fontos neked. Mert így csak elveszítheted.
2016. júl. 29. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nőként úgy gondolom, hogy akár tetszik ez a köznek akár nem, akkor is van ilyen, azaz, hogy vannak olyan férfiak (nem, nem mindegyik), aki egyszerűen képtelen elképzelni, hogy egy nővel feküdjön csak le. Ha belegondolunk ez egy alapvető ösztön, amin nem biztos, hogy érdemes kiakadni. Van aki jobban, van, aki kevésbé tud rajta uralkodni. Ez egy nehéz kérdés. Van akiben erősebb, és van akiben gyengébb, de alapbvetően ez mindenkiben (nőkben is) benne van, mivel logikus: hogy van az, hogy én már csak egy nővel/férfival fogok ágyba bújni? És valóban, akkor minimálisra csökken ez a késztetés, ha az ember egy olyan társat talál maga mellé, akivel úgy érzi, hogy betelik az az űr, amit más nők/férfiak tudnának nyújtani, és így nem fogod érezni a késztetést egyáltalán arra, hogy mással kezdj ki. Szerintem ne csinálj ebből problémát, és ne fogd fel kvázi betegségnek, mert ez egy természetes dolog, ja és persze még nagyon fiatal vagy: 21 éves...tök természetes. Majd később kialakul, hogy mennyire tudsz vagy akarsz ezen változtatni. És szerintem fontos, hogy valamilyen szinten kommunikáld le a mostani barátnőddel azt, hogy te nem érzed igazán még ezt a monogámia dolgot--> nem mondom, hogy örülni fog, de jobb, ha valamilyen szinten tud róla, hogy neki is megadd a lehetőségét annak, hogy esetleg nyitottabb legyen mások felé. Az nem működőképes és nem etikus, hogy őt lestipistopizod, de te azért nyitott vagy kifelé is. Na azt nem várhatod el!
2016. júl. 29. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem adj esélyt ennek a lánynak. Ha működik a dolog, ne hozz eszetlen döntést. Inkább sportolj, vagy valamivel próbáld lekötni magad...
2016. júl. 30. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!