Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a baratnomet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratnomet, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Nem tudom moert, de megcsaltam a baratnomet es terhes lett a lany,raadasul az egyik legjobb baratnojevel. Most fogalmam sincs,hogy mit tegyek,az az idiota nem akarja elvetetni ,mert az gyerekgyilkossag..... En nem szeretnek gyereket ,21-eves vagyok ,meg szeretnem elvezni az eletet. Szerintem teljesen pszcihopata a lany..

Szerintetek hogyan tovabb?

2016. júl. 28. 11:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#19 Te beteg vagy.
2016. júl. 28. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
Pont ez a hozzászólásod bizonyítja, hogy igazam van. Nem vagy képes felismerni, hogy nincs lelkiismereted, nincsenek érzéseid, mások testével úgy akarsz rendelkezni, mintha az valami tárgy lenne.
2016. júl. 28. 15:52
 23/30 A kérdező kommentje:
Uristen ,kezeltesd magad te onjelolt pszcihologus!
2016. júl. 28. 15:55
 24/30 anonim ***** válasza:
80%

Jó, te meg gondolkozz már el azon pszichopatácska, hogy mégis milyen alapon akarsz valakit műtéti orvosi beavatkozásra kényszeríteni? Ha? Te mit szólnál hozzá, ha téged akarna valaki műtőasztalra küldeni passzióból, mert neki az kényelmesebb volna? Pl. egy rivális férfi levágattatná a péniszedet, mert útban van neki? Vagy valaki, aki a munkahelyedre pályázik, lobotómiára küldene, hogy ne tudd többé ellátni a melót?

Kb. ugyanerről van szó, amikor te abortuszra akarod rángatni a nőt. Ezt fogd már fel a borsónyi agyaddal! Egy másik ember testével te nem rendelkezhetsz, még akkor sem, ha megdugtad, és felcsináltad.

2016. júl. 28. 16:08
 25/30 A kérdező kommentje:
Te feminista orult. Probald mar mwg felfogni,hogy eszem agaba se volt gyereket csinalni neki es szo se volt rola,de ha mar veletlen igy tortent akkor ,egy egy ejszakas kaland utan nem kene csaladot alapitani. De ezt nem kepes felfogni ,mar mondja ,hogy koltozzunk ossze ,mondjuk el a baratnomnek stb. Tiszta zakkant...
2016. júl. 28. 16:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok feminista őrült szerintem. Hogy hová költözöl, az a te dolgod, hogy mit mondasz el a barátnődnek, az is a te dolgod. Semmi köze hozzá, nem rendelkezhet sem a lakcímeddel, sem a száddal.

Hogy abortuszra elmegy-e, az meg az ő dolga. Mert te meg az ő testével nem rendelkezhetsz. Ennyi.

Megmondod neki, hogy csináljon, amit akar, te nem költözöl hozzá, mert másképp képzeled el az életedet. Én ezt tenném, semmiképpen sem engednék a zsarolásnak. Ha világosan az értésére adod, hogy bármit tesz, ti nem lesztek egy pár, mert másképp képzeled el, akkor lehet, hogy magától elveteti a gyereket. Az is lehet, hogy nem. A barátnődnek meg azt mond, amit akar, ahogy te is azt mondasz, amit akarsz.

2016. júl. 28. 16:23
 27/30 anonim ***** válasza:
19-es. Már hogyne kényszeríthetné. Az ő gyereke is.
2016. júl. 28. 17:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Annyit mondj csak neki, hogy “gyerektartás nix“. A végén még ó kér meg hogy vidd el a kórházba...
2016. júl. 28. 17:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszerítheti orvosi beavatkozásra a másik embert, akkor sem, ha terhes az ő gyerekével. A saját testével a nő rendelkezik. Nem kellett volna belelőni a g..cit, ha ennyire nem akart gyereket.
2016. júl. 28. 18:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Na, ez nem az első eset, hogy ilyet olvasok. Csak azt tudom erre írni, kedves Kérdező, hogy: így jártál. S ha már így történt, vállald fel, amit tettél!
2016. júl. 30. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!