Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratnomet, hogyan tovabb?
Nem tudom moert, de megcsaltam a baratnomet es terhes lett a lany,raadasul az egyik legjobb baratnojevel. Most fogalmam sincs,hogy mit tegyek,az az idiota nem akarja elvetetni ,mert az gyerekgyilkossag..... En nem szeretnek gyereket ,21-eves vagyok ,meg szeretnem elvezni az eletet. Szerintem teljesen pszcihopata a lany..
Szerintetek hogyan tovabb?
Hú de álszentek vagytok ti válaszolók azt a k*va. Mi van az abortuszban ? És még ő a hibás azért mert tényleg egy állat az a másik nő? Most komolyan a srácot szidjátok, hogy ilyen vállal gyereket, közben ha rajta múlna nem tartaná meg. Az meg, hogy gyerekgyilkosság, nem igaz csak hülye hozzáállás. Amíg nem született meg, nem adott az anya neki életet, nincs mit elvenni.
Kérdező. Azért én is azt mondom, hogy hülye voltál, mert egy esemény utáni tablettát lenyeletni vele egyszerűbb mint az abortuszra rákényszeríteni. Vond bele a szüleit, talán ők még normálisan tudnak gondolkodni.
Hat mar azon se lepodnek meg ,ha nem.
Akkor meg vegkepp ilyen novel felnevelni egy gyereket,mert elhagyni meg nem hagynam el a gyerekem. De en elfogom rangagni abortuszra
Ebből ne nyissunk vitát, úgysem győzhetsz, mert igazam van. "A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi."
Ez mind igaz rád.
Aki mást műtétre akar kényszeríteni, mert nem veszi tudomásul, hogy a másik testével nem rendelkezhet ő, csak az illető maga, az pszichopata. Főleg, hogy még csak lelkifurdalása sincs. Akárcsak az, aki gyilkolni akar, csonkítani akar, mint te, és még csak lelkifurdalást sem érez. Pszichopata vagy, nem kell védened magad, már bebizonyítottad a hozzászólásaiddal.
Előrevetem, hogy sztem troll kérdés. Több dolog is utal rá, de nem részletezem most.
Sztem már hót mindegy, hogy a csaj direkt esett-e teherbe, hogy az abortuszról kinek mi a véleménye.
A nő döntése lesz, nem a tied és a gyerektartást csak úgy úszhatod meg, ha
- elhagyod az országot
- feketén dolgozol mostantól
- bebizonyosodik, h nem te vagy az apa(ezt érdemes átgondolni manapság)
- valaki más veszi a nevére(reménytelen)
- elvetél a csaj/elpusztul a magzat/kisded
Szerintem egyik rosszabb, mint a másik. Talán az a havi 40-50 rongy kb 20 éven keresztül lehet, hogy egy lakás éra, de mégsem akkora ár, mint egy földönfutó élet vagy a gyilkos lelkiismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!