Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon durva dolog így lereagálni a megcsalást?
Kezdeném azzal hogy nem velem történt, munkatársammal.
A munkatársam rájött hogy a barátnője megcsalta ezért hazament és "tombolt". Kirúgta a wc csészét a helyéről, leborította a nagy tv-t, összetörte a tányérokat de a barátnőjét nem ütötte meg. De nem durva ez egy kicsit? Vagy hogyan kellett volna levezetni a dühét?
8 vagyok. Az ember ne törjön-zúzzon. És ne mondjuk, hogy milyen jófej, hogy nem verte meg a nőt. Nem kell megdicsérni, lehet vele szakítani stb. De egy megcsalás ne váltson már ki hisztériát. Ez a fajta ember a mentőknek is ököllel megy, ha pl nem tudják megmenteni az apját. Aztán a lelki fájdalmára hivatkozik. Ja hogy ezer és ezer ember elviselte ugyanazt a bánatot normálisan? Az más....
És nem az alapkérdéssel volt a bajom, pontosabban csak viszolyogtam a fickótól, de nem szóltam volna hozzá, ha nincsenek a kommentek, miszerint még örülni kell, hogy nem a csajt verte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!