Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem nagyon durva dolog így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon durva dolog így lereagálni a megcsalást?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal hogy nem velem történt, munkatársammal.

A munkatársam rájött hogy a barátnője megcsalta ezért hazament és "tombolt". Kirúgta a wc csészét a helyéről, leborította a nagy tv-t, összetörte a tányérokat de a barátnőjét nem ütötte meg. De nem durva ez egy kicsit? Vagy hogyan kellett volna levezetni a dühét?

2016. júl. 27. 15:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Viccesek vagytok, ahogy így próbáljátok kiforgatni egymás szavait.

A lelki fájdalom, akárcsak a fizikai, képes nagyon csúnyán beszűkíteni az embert. De azért ha valakiben van egy cseppnyi tisztelet úgy általában az élet felé, még akkor is, ha rossz érzéssel van az iránt az élet iránt, akkor nem károsítja meg. Jelen esetben nem bántja a barátnőjét (mint ahogy nem is tette). Ez jó esetben nem sima önkontroll, amiért buksisimi jár.

2016. júl. 27. 16:40
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Bár igen, jobb lett volna, tök higgadtan hazaérni... És így tök közönyösen: Na takarodj az életemből. És ha nem akar akkor "kikísérni" (nem bántva, nem szorítva, csak úgy ki). Cuccait szépen összepakolni, nem szétrombolni és azt is kirakni. Viszlát! És soha többé tudomást nem venni a létezéséről.

2016. júl. 27. 16:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, jobb lett volna, mint ahogy ha tökön rúgnak is szebb halkan, méltóságteljesen összecsuklani ahelyett, hogy üvöltenél, mint a sakál, de nem így alakult. Mindenesetre ártani nem ártott senkinek, hiszen a saját cuccait gyalázta szét. De biztos bánni fogja.
2016. júl. 27. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:

"Igen, jobb lett volna, mint ahogy ha tökön rúgnak is szebb halkan, méltóságteljesen összecsuklani ahelyett, hogy üvöltenél, mint a sakál, de nem így alakult. Mindenesetre ártani nem ártott senkinek, hiszen a saját cuccait gyalázta szét. De biztos bánni fogja."

Persze, hogy jobb, de könnyű úgy ezt mondani, hogy nem vagy abban a lelkiállapotban, mint ő, amikor kiderült.

2016. júl. 27. 16:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Főleg ha még a csaja is ott volt előadva, hogy "ez a te hibád ám Jeromos, nem az enyém" meg ilyenek.

2016. júl. 27. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
# 14: Az ötödik, a tizenegyedik és a tizenharmadik választ is én írtam. Ha visszaolvasod, le fog esni, hogy nem szó szerint fogalmaztam, hanem szarkasztikusan, és szerintem nagyjából azon a véleményen vagyok, mint te.
2016. júl. 27. 17:00
 17/24 anonim ***** válasza:

# 16: Oké, értem.

Viszont a 8-as válaszoló véleménye felháborító. ("Milyen hisztérika pasik vannak már?")

Én meg azt kérdezném, hogy milyen az már, hogy ő a hibás, mikor a barátnője megcsalta őt, ő pedig idegességében tombolt egy kicsit, úgy, hogy senkinek nem ártott?

2016. júl. 27. 17:04
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Félreértitek. Magtudta, hogy félredug a csaj és erre azt gondolta magában, végre itt az alkalom a fürdő felújítására és egy új TV-t is akartam az Olimpiáig.
2016. júl. 27. 17:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hagyjuk már ezt a "te nem értheted" dumát. A legtöbb ember átmegy élete során egy-két kemény dolgon, de azért a többség nem veri szét a házát miatta! Egyszerűen nem normális valamire ilyen mértékű agresszióval reagálni valamire! Nehogymár ez még dícséretreméltó is legyen... Mégis mi a biztosíték, hogy legközelebb nem valaki fejét veri be a wc helyett? És mi biztosíték, hogy mindig csak olyan dolgokon fog felidegesedni, amik jogosak? Akiben ilyen mértékű feszültség és hajlam van, az nem fog tudni különbséget tenni.

Az élet még ennél sokkal nagyobb nehézségeket fog hozni, akkor vajon mit csinál?

2016. júl. 27. 18:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Kezdünk kilyukadni "fordíccsad oda a másik orcád is"-hoz. Bár pont emiatt tart ott európa ahol. És nem jó értelmben. Amíg felvették a kesztyűt addig eldöcögött, de lassan babusgatják a bünözőket... "szegín pici migráns nem tehet róla, hogy gyilkol, adjunk neki több pénzt"
2016. júl. 27. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!