Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a nőnek, h. a pasija velem készül őt megcsalni?
faramuci helyzet: pasi párkapcsolatban évek óta (nem házasság, nincs gyerek), de közben nekem küldi a jeleket, h. lehetne több is (egyedülálló vagyok), a nője nagyon szereti őt... női szolidaritásból jelezzem, h. kifelé kacsingat a pasi, vagy fogadjam el a közeledését?
egyrészt bejön nekem, másrészt hányok attól, hogy így viselkedik.
Igaz szerelemre? :D Ne röhögtess. Ha igaz szerelemre vágyna és igazi férfi lenne rossz kapcsolattal, ahogy mondja,
1. Már rég szakított volna a növel
2. Nyílt lapokkal játszana, nem csak "küldözgetné" a jeleket.
Annyira tipikus, de kezdj vele nyugodtan, majd Te is rájössz :)
Mondd meg neki, hogy majd ha szakitott a baratnojevel, akkor jojjon vissza es beszelgessetek. Amig ez a helyzet nincs tisztazva, addig koztetek semmi sem lehet.
Sajnos tipikus pasiduma amit lenyom, hintaztatna, de kozben a noje is megvan. Hidd el, ha annyira nem lenne jo az a kapcsolat es tenyleg teged akarna, egy perc alatt lepne.
Engem hagytak mar ott masik noert. Nem kellett sok ido az exemnek pedig egyutt is eltunk.
Legalabb tisztazodik hogy tenyleg akar-e teged annyira vagy csak masodhegedus lennel a noje mellett, es lianoztatna. (Vagyis csak akkor kezdene veled kapcsolatot, ha mar biztos abban hogy az eddigibol kilephet rogton a masikba.) En ebbe nem mennek bele, de te tudod.
A baratnojenek meg nem valoszinu hogy szolnek. Te johetsz ki rosszul belole, sot altalaban ilyen esetekben a baratnok nem szoktak hinni az ilyen jeleknek. Nem megkoszonne, hanem valoszinu elkuldene melegebb eghajlatra.
A legkorrektebb ugy lehetsz, ha ezt a menetet a pasival jatszod le.
Istenem, annyira édes vagy, mint egy Mimosa pudica! Most ingerem támadt, elültetni téged 1 kg virágföldbe és búra alá tenni, hogy a széltől is óvjalak!
De sajna akkor soha nem fogsz fejlődni, és Rózsa nem lehetsz tövisek nélkül!
Szóval ez a veszélyes naivitás is jó valamire: belemész a rosszba és az elszenvedett sérülések után végre tapasztaltabb leszel és nem olyan könnyen "szerelembe" ejthető.
Ez a férfi teljesen fantáziátlan! Tiszta tankönyvi eset, semmi kreativitása nincs! Még fűzni is úgy fűz téged, ahogy a Nagy Félrekúrási Kódexben meg van írva! Az már az ő szerencséje és a te peched, hogy ennyire tapasztalatlan és naiv vagy. Mindenesetre ha neked tényleg csak ennyi a problémád, akkor bárhogy is döntesz, belemész/beleszeretsz, elutasítod, már jobban jössz ki belőle. Az erkölcsi normád a helyén van, tehát vagy összetörsz és levonnod a konklúziókat vagy továbbállsz, és megtanulod, hogy nem minden gyémánt ami fénylik.
A nőnek nem szólnék, mert bizonyíték híán csak egy rosszmájú nőszemély leszel, aki szét akarja dúlni a kapcsolatot. Főleg, ha a nő szereti és vakon megbízik a férfiba. Akkor esélytelen ebből jól kijönni. A legegyszerűbb ha a pasid elkerülöd, mint a leprást, vagy ne, de akkor szerezni fogsz pár lelki karcod, de erre az édes naivitásra sajnos a a fájdalmas élettapasztalat a legjobb gyógyszer!
hónapok agyal, h. mit kezdjen a nőjével, azt tudnotok kell, h. ilyen szempontból becsületes, és nem tartana szeretőt... felém azért sem konkrétabb, mert még nem szakított.. és szerintem attól fél, h. beég, ő nem tudja, h. mit érzek iránta, csak max. sejti, én meg ugye nem mutathatom ki, mit érzek, amíg barátnője van.
rohadt szar az egész helyzet.
mert nemcsak fizikai megcsalás létezik (dugás), hanem lelki-érzelmi is.
úgy is meg lehet csalni valakit, hogy egy ujjal sem érsz a másikhoz.
persze nem szólnék a nőnek magamat ismerve, ahhoz túl félénk vagyok, csak már kétségbe vagyok esve.
el akarom felejteni az illetőt, de úgy nehéz, h. érzek valamit iránta.
Ha te vagy az, aki a korábbi 2 kérdést is kiírta ezzel kapcsolatban, akkor nyugodjál le, soha senki nem fog neked más választ adni, mint a másik kettőnél, ahogy látod.
Fejezd már be ezt a naiv butaságot, és nőlj fel végre! Nem lehetsz ennyire ostoba, hogy már a 3. kérdés írod ki ugyanarról, minden alkalommal ugyanazt a választ kapod, privátban is zaklatod az embereket, és így is képtelen vagy felfogni. Ha ennyire nem megy, hogy értelmesen gondolkodj, tedd szét neki a lábad, aztán sírj.
nem igazán értem, h. egyesek mire föl irogatnak ilyen támadó és kioktató hangnemben.
a frusztrációtokat ne rajtam éljétek ki, és engedtessék már meg, h. kérdezzek, normális stílusban tettem, és csak építő, konstruktív válaszokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!