Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a nőnek, h. a pasija velem készül őt megcsalni?
faramuci helyzet: pasi párkapcsolatban évek óta (nem házasság, nincs gyerek), de közben nekem küldi a jeleket, h. lehetne több is (egyedülálló vagyok), a nője nagyon szereti őt... női szolidaritásból jelezzem, h. kifelé kacsingat a pasi, vagy fogadjam el a közeledését?
egyrészt bejön nekem, másrészt hányok attól, hogy így viselkedik.
nem (csak) dugni akar, igaz szerelemre vágyik!
ne butázz le, nem ismersz!
Tenyleg minden pasi ezt adja elo. Meg a szinglik is, h ne hidd azt, h szemet, h nem jar veled: legyen ideje a tobbi nore melletted. Ez tipikus duma.
Engem mar vertek meg ilyen szituban: a pasinak a noje eszrevett minket valahol. Azota nem kezdek magat foglaltnak vallo, sajnaltato pasival. Tudod, a szerelem mindenre kepes.
N
Ne szólj a nőnek!
Inkább a pasinak mondd, hogyha ennyire "szeret" téged stb. akkor miért nem szakít a nővel? És akkor gond nélkul alakulhatna kettotok kozott a dolog.
Miért van még abban a kapcsolatban?
Zárja le aztán próbáljátok ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!