Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalás szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalás szerintetek?

Figyelt kérdés
van férjem, egy gyerekem tőle. nagyon szeretem, de egyre inkább érzem úgy hogy nem foglalkozik velem, elhanyagol.. nos... képbe jött egy másik férfi aki viszont figyelmes, kedves velem, bókol stb... múlthéten egy házibuliban voltunk , és eléggé összegabalyodtunk.... na nem szó szerint, de mindig keres valamilyen ürügyet rá hogy hozzám érhessen, egyszer mikor egyedül maradtunk a kertben elkezdte puszilgatni a nyakam.... leállítottam, de az az igazság hogy jól esett... sokat gondolok rá, sőőőt szinte csak rá gondolok egész nap, este úgy fekszem le hogy rá gondolok, reggel úgy kelek... ez nagyon gáz? én vagyok egy szemét ringyó vagy mással is előfordult már? ja, a férjemmel próbáltam beszélni erről, hogy úgy érzem már nem szeret, nem foglalkozik velem... ezt lerendezi annyival hogy hülye vagyok és nem úgy van...
2016. júl. 18. 11:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
remélem sikerül... ma leülünk egy egy pohár borral és megpróbálom szépen elmagyarázni neki hogy mi a bajom... a pasiról egyelőre nem szólok. remélem nem fullad kudarcba ismét a közeledésem...
2016. júl. 18. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Úgy legyen! Sok sikert kívánok hozzá!
2016. júl. 18. 15:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Megint csapkodva elviharzott... Ebbol van mar elegem...
2016. júl. 19. 07:34
 14/15 Bence_ ***** válasza:

Ez az elviharzás azért van mert el akarja kerülni a változást, konfliktust.

Kérdés, hogy miért?

2016. júl. 19. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Valaki azt mondta, hogy minden megcsalás, amit a másik háta mögött teszel.

Kérdem én: Az nem megcsalás, amikor elhanyagolják a másikat az "orra előtt"?

Egy biztos, ha be jön a képbe egy figyelmes, szerető harmadik, onnantól nehezebb tolerálni az elhanyagoló, nem (vagy nem annyira) szerető férj/feleség viselkedését. Az esetek többségében ennek a viselkedésnek köszönhető, hogy az a harmadik képbe tudott kerülni.

szerintem az itt válaszolók véleménye, ítélkezése, támogatása nem változtat a dolgokon. A dolgok már történnek.

Ész, szív, ösztön - bizonyára már tudják, mit akarnak és mennyire.

38/F

2016. júl. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!