Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalás szerintetek?
Megcsalásnak számít minden, amit a másik háta mögött művelsz, és azért a háta mögött, mert a másik kiakadna, ha a szeme előtt művelnéd.
Viszont egy életed van neked is csak, hozd ki belőle a legjobbat. Én nem ítéllek el, ha szeretőt tartasz, ha jobban érzed magad tőle.
Nem, tök természetes a házasságban hagyni, hogy más csókolgassa a nyakunkat a férjünkön/feleségünkön kívül.
Komolyra fordítva a szót, ez igenis megcsalás, még ha nem is olyan komoly, de ahogy a szavaidból kiveszem lassan ott tartasz, hogy belezúgsz ebbe a férfiba miközben férjnél vagy.
"eállítottam, de az az igazság hogy jól esett... sokat gondolok rá, sőőőt szinte csak rá gondolok egész nap, este úgy fekszem le hogy rá gondolok, reggel úgy kelek... ez nagyon gáz?"
Igen, ez nagyon gáz. Ez nem normális dolog, ha ennyire rossz a helyzet a férjeddel, akkor váljatok el vagy próbáljátok megjavítani a kapcsolatotokat, de ez így nem lesz jó.
Gondolom, a férjed sem ilyen volt, amikor megismerkedtetek. Az új pasi most belead mindent, de ugyanúgy kifáradna egy idő után a kapcsolatotok.
Ez még szerintem nem megcsalás, de jó úton haladsz afelé. Inkább a férjeddel kellene komolyan elbeszélgetned, elmondani neki, mitől érzed úgy, hogy elhanyagol, hogy nem szeret. Ne hagyd, hogy lerázzon egy mondattal, őszintén mond el neki, ha nem változtat a viselkedésén, veszélybe kerülhet a kapcsolatotok.
Ne borítsd fel a családot egy fellángolás miatt.
Fejben már meg is csaltad. Szerintm tedd meg. Ha arra vágysz.
23/F
Én nem vagyok híve a megcsalásnak, mert az a te döntésed, de nem megoldás. És a másik félnek is joga van tisztán látni, mi merre hány méter. A megcsalás=árulás. (kivéve, ha férjed belegyezésével történik)
A gond ott van, hogy nincs a férjjel kommunikáció, a férfiak sokszor elbagatellizálják a lelki dolgokat, tehát nem vagy egyedül a dologgal.
Viszont a friss hús- nő- férj szentháromságban igencsak unfair helyzetek tudnak kialakulni. Ott vagy te, aki beleunt a kapcsolatába, egy férjjel, akit ismersz töviről, hegyire. És ott van a szerető, akivel az udvarlós szakaszban vagytok, ezért sok energia van belefektetve, plusz ott van az is, hogy csak annyit látsz belőle, amennyit látni engedtet, szóval a szép dolgokat. Amikor nekem volt ilyen fellángolásom, belegondoltam mindig abba, hogy ok, ő most szép és jó és tökéletes, de ugyanolyan büdös a bakancsa egy végig trappolt nap után, ugyanúgy le tudja enni a felsőjét, és ha belekényelmesedik a kapcsolatba, akkor neki is vannak idegesítő szokásai. Így már nem is annyira vonzó, hogy neki is szaros a gatyája, amit neked kell mosni, ő is fingik és büfög majd előtted?
Szóval én oda állnék a férjem uram elé, és mint utolsó segélykiáltás elmondanám neki ezt amit ide leírtál, és elmondanám, hogy nincs több időnk a szőnyeg alá söpörni a dolgokat, most tegyünk valamit, vagy ha a mostani nem visz el, akkor el fog más szeretni tőle. Hátha végre tudatosodik a férjedben, hogy nagyon nagy gáz van. Ha erre is a vállát rázza, vagy kiakad és itt megreked, akkor pedig tudod, hogy itt már nem nagyon esély feléleszteni bármit is.
Jogosak az igényeid. Érthető az is amit érzel.
Beszeljetek.
Vagy megtudjatok oldani és együtt maradtok vagy úgy válsz el, hogy ok én bele adtam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!