Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel az, aki hosszabb távon félredug?
Kettes vagyok. Viccet félre téve, semmit nem érdemel.
Vagy is, engem sem. Lezárom, túl lépek az egészen, mert nem ez a kapcsi amit kerestem. Harag, bosszúvágy, hasonlók, nincsenek bennem.
1. Általában, ahogy nem vagyunk egyformák, úgy a szexuális szokásaink sem egyformák. Ez a kiindulási alap. A "félredugás" is egy szexuális szokás.
2. Ha érzelmi alapon vagy együtt a "félredugóval" és hosszabb távon tudod, ismered a szokásait, akkor hagyd kiélnie magát, mert megváltoztatni nem tudod, már a hosszabb táv miatt sem.
3. Ha netán eltartottja vagy, akkor miért reklamálsz? De ugyanez vonatkozik arra, ha te tartod el.
4. Nem tudni a korodról semmit. Te szerintem szatyorban élsz, mivel ilyen kérdésben a nagy nyilvánosság véleménye a helyzeten semmit sem változtat, valamint magánügy, csámcsogás, fröcsögés és elvétve humorizálás.
Van egy régi mondás, ezt jól jegyezd meg!:
KÖNNYŰ ADNI TANÁCSOT! DE KI AD KALÁCSOT?
ha ennyi ideig el tudta titkolni, elismerést
ha a párja nem volt hajlandó észrevenni, sajnálatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!