Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve lett egy fiú barátja. Barátság, semmi más. Aztán egyszer rákérdeztem, elismerte hogy a srác meg akarta csókolni. Pár nap bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt. Az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Ő azt mondja szeretné továbbra is barátnak, de ha úgy akarom akkor nem.

Egyszer rákérdeztem és akkor bevallotta több is volt mint csók, állítólag már levetkőztek mire nemet mondott annál az ominózus esetnél és azóta is irkáltak egymásnak ki kivel mit csinálna, stb. Két hét bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt, most már nem olyan könnyedén. Megint csak az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Most már azt mondja lehet nem is igazi barát volt, de akkor nem tartja a kapcsolatot, ha én úgy akarom. Még facebookon is kitörölte az ismerősei közül.

Eltelt pár hónap. "Véletlen" beléptem a facebookjára, hát mit látok? Ugyanaz a gyerek ír neki, csak most az engedélykérések között jelenik meg... Feleségem szerint csak néha írnak egymásnak, hogy vannak, ilyenek. De ha engem ez zavar akkor nem fog.... velem akar élni, stb.

Mondtam neki most már az se érdekel ha d.gnak. Nem akarom túlreagálni a dolgot, de kezd a t.köm tele lenni ezzel a nővel. A legnagyobb baj, hogy régen nem volt ilyen.

2016. júl. 15. 10:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező a 29-es válaszodon én is meglepődtem. Mindegy hogy bedugta vagy nem. Nekem nem lenne mindegy.

Bocs, de szerintem papucsférj vagy. De igazából ez a ti dolgotok, ha neked megfelel, akkor élj ilyen házasságban-

2016. júl. 19. 21:22
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
#28; #30; #31: ne legyetek már ennyire gyerekesek. A megcsalásnak nem technikai jellegű feltételei vannak ("arcra puszi még nem megcsalás, szájra már az"), nem ennyire bináris a dolog. Hívjátok papucsságnak vagy bármi másnak, de a kérdező legalább megpróbálja korrekt módon megbeszélni és megoldani a problémát. Persze, az a legkönnyebb megoldás, ha a sértett kis egónkat védelmezve kapásból kivágjuk a másikat, mint macskát sza­rni, aztán sírunk, hogy milyen gonoszok a nők vagy a férfiak. Ez az igazán nehéz, felvállalni a sebezhetőséget an kapcsolat érdekében.
2016. júl. 20. 08:46
 33/34 A kérdező kommentje:

Jó látni, hogy van aki megérti a döntésem :)

Amikor valaki kérdez, el kell tudni fogadni bármilyen véleményt, azt is ami nem egyezik a sajátjával, így aztán minden válasz hasznos volt.

2016. júl. 22. 12:47
 34/34 anonim ***** válasza:
szerintem mostanában is dugnak
2016. júl. 24. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!