Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a feleségemmel?
Kb. egy éve lett egy fiú barátja. Barátság, semmi más. Aztán egyszer rákérdeztem, elismerte hogy a srác meg akarta csókolni. Pár nap bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt. Az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Ő azt mondja szeretné továbbra is barátnak, de ha úgy akarom akkor nem.
Egyszer rákérdeztem és akkor bevallotta több is volt mint csók, állítólag már levetkőztek mire nemet mondott annál az ominózus esetnél és azóta is irkáltak egymásnak ki kivel mit csinálna, stb. Két hét bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt, most már nem olyan könnyedén. Megint csak az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Most már azt mondja lehet nem is igazi barát volt, de akkor nem tartja a kapcsolatot, ha én úgy akarom. Még facebookon is kitörölte az ismerősei közül.
Eltelt pár hónap. "Véletlen" beléptem a facebookjára, hát mit látok? Ugyanaz a gyerek ír neki, csak most az engedélykérések között jelenik meg... Feleségem szerint csak néha írnak egymásnak, hogy vannak, ilyenek. De ha engem ez zavar akkor nem fog.... velem akar élni, stb.
Mondtam neki most már az se érdekel ha d.gnak. Nem akarom túlreagálni a dolgot, de kezd a t.köm tele lenni ezzel a nővel. A legnagyobb baj, hogy régen nem volt ilyen.
Én is sokáig azt hittem, hogy ott kötelező jelleggel biibnek kell lennie, ahova egy harmadik beférkőzhet. De aztán az élet úgy hozta, hogy pont én lettem az a kapcsolatban aki szembesült, azzal, hogy a feltevés mennyire nem helytálló, minden esetben. Nekem is van egy szerető, kedves, odaadó párom. Ami erejétől telik azt mindent megad nekem. Jött egy új munkatársunk, akivel a nap 8 órájában össze voltam zárva. Kezdetben csak egy aranyos, kedves srác volt, de nem telt sok időben míg arra eszméletem, hogy vonzódom hozzá. Kb, minden érzékszervem az ő jelenlétére volt kihegyezve. Annyira tudatában voltam annak, hogy ott van, még ha épp nem is láttam. A hangja, az illata, ahogy rávetül a fény... 2 szerencsém volt. Az egyik, hogy tudatában voltam a helyzetnek. Tehát nem ösztön vezérelt voltam, hanem átgondoltam a dolgokat és felismertem, hogy ebből nagy gáz lesz. A másik a párom, akivel olyan a kapcsolatunk, hogy mindent meg tudunk beszélni. Azt is ha valaki megtetszik nekünk. Így elmondtam, hogy mi a helyzet, és megbeszéltük hogyan tovább. Még fél évig kellett összezárva lennem a férfival, kibírtam és a kapcsolat is. Így tudtuk megmenteni a dolgot.
Tehát most a feleséged ebben az ösztön vezérelt állapotban van, nem tud parancsolni magának csak cselekszik amit a teste diktál. Így meg kb tehetetlen vagy.
De hatalmas respect neked kérdező! Sok férfi már rég leölte volna az asszonyt és fele ennyire megértő sem lenne. Te meg eltűröd ezt a sok sz.rt és még most sem csak a saját érdekeid, nézőpontod nézed!
Szerintem valahol ezért az oldaladét is nehezen hagy el, a feleséged, mert ilyen férfi ritka mint a fehér holló.
Minden vélemény számít. Akár pro, akár kontra.
Én már rengetegszer mondtam, hogy váljunk el. Nem azért mert annyira akarnám, de ha ilyen a helyzet most már nem jut eszembe más. Feleségem nem szeretne, velem akar élni, stb.
Az viszont önző dolog a feleségedtől, hogy mindent akar magának. Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni...
Akkor kénytelen vagy szembesíteni a helyzettel. De azért rákérdeznék, hogy ha a pasit akarja, téged akar, akkor kit szeret igazán? Mondjuk ha te vagy az első komoly kapcsolata, akkor megértem, abból a tapasztalat szerint sokkal nehezebben lépnek ki az emberek. (ugye a mese fétis, ahol az első herceg, hercegnő az igazi és életünk párja, és ezt az ideát hajkurássza mindenki).
Vagy ha nagyon durván akarod szembesíteni önmagával, akkor vond bele A 3.-at is. Tehát hárman üljetek le emberi hangnemben megbeszélni, hogy mi van. És akkor a 3. is látja, hogy mi van. Kénytelen lesz az asszony, állást foglalni valaki mellett. És ha te vagy az erősebb, akkor az megtörheti a harmadikat.
Viszont szerelem ide vagy oda, de ezt nem csinálhatja a feleség a végtelenségig. Neked is csak egy életed van és jogod van boldognak lenni, de ez úgy nem megy, hogy az asszony a hátad mögött akciózik. Szóval innentől tudatosítanám benne, hogy nincs több dobás, és a legkisebb gyanúra is aláírta a válókeresetet.
Ne tűrd ezt ennyire bármennyire szereted is! Tudatosítani kell benne, hogy a te türelmed már így is több volt, mint amennyit ő érdemel...
Hasonló helyzetben voltam én is csak nem feleség. Ott is csak barát című. Volt több is.
Csak magad nyírod ki idegileg. 6 hónappal késöbb találtam egy sokkal jobb nőt.
Ha el akar menni, akkor segíts neki csomagolni.
Hiába írjátok, hogy beszéljük meg. Megbeszéltük 125.000 -szer már. Ne gondoljátok, hogy nem.
Ő mindig azt mondja szeret, velem akar élni, soha senki mással. Ez a sziklaszilárd álláspontja, csak valahogy erről a gyerekről nem szakad le soha teljesen.
Véleményem szerint 2 megoldás létezik.
Vagy megembereli magát és megszakítja a kapcsolatot a fiúval, mert veled akar maradni, vagy azt a fiút választja.
Ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Annak idején a párom meg akarta velem szakítani a kapcsolatot, amikor szerelmes lett belém, mert úgy gondolta, hogy ha nem lát kb fél vagy 1 évig, akkor elmúlik a szerelem érzése.
Végül is van benne realitás.
Ha nincs "táplálva" az érzés, ahogy a tűz, akkor előbb-utóbb kialszik.
El kell döntenie a feleségednek, hogy el akarja-e oltani ezt a tüzet vagy sem.
Ha igen, akkor nincs több kérdés, rá kell vennie magát.
Minden csak akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!