Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve lett egy fiú barátja. Barátság, semmi más. Aztán egyszer rákérdeztem, elismerte hogy a srác meg akarta csókolni. Pár nap bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt. Az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Ő azt mondja szeretné továbbra is barátnak, de ha úgy akarom akkor nem.

Egyszer rákérdeztem és akkor bevallotta több is volt mint csók, állítólag már levetkőztek mire nemet mondott annál az ominózus esetnél és azóta is irkáltak egymásnak ki kivel mit csinálna, stb. Két hét bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt, most már nem olyan könnyedén. Megint csak az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Most már azt mondja lehet nem is igazi barát volt, de akkor nem tartja a kapcsolatot, ha én úgy akarom. Még facebookon is kitörölte az ismerősei közül.

Eltelt pár hónap. "Véletlen" beléptem a facebookjára, hát mit látok? Ugyanaz a gyerek ír neki, csak most az engedélykérések között jelenik meg... Feleségem szerint csak néha írnak egymásnak, hogy vannak, ilyenek. De ha engem ez zavar akkor nem fog.... velem akar élni, stb.

Mondtam neki most már az se érdekel ha d.gnak. Nem akarom túlreagálni a dolgot, de kezd a t.köm tele lenni ezzel a nővel. A legnagyobb baj, hogy régen nem volt ilyen.

2016. júl. 15. 10:56
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Meglátjuk. Sokáig nem akarom húzni ebben a formában.

Az a baj megígér mindent, de most már sose tudom mikor mond igazat. Szerintem amikor mondja úgy is gondolja, csak valahogy sose úgy alakul, nem úgy emlékszik a megbeszéltekre ahogy én.

Az tényleg igaz, hogy sok nő igen örülne ilyen férjnek mint én, csak semmi kedvem ismerkedni, keresgélni így aztán ha elválunk egy darabig biztosan egyedül maradok. Nagyjából ezek a lehetőségeim per pillanat :)

2016. júl. 15. 14:44
 22/34 anonim ***** válasza:
63%
De ha téged akar, akkor miért nem szakítja meg vele TELJESEN a kapcsolatot? Oké, szerelmes belé, én is lettem már szerelmes kapcsolat mellett, de sosem tettem kockára, megbecsültem őt. Én nem fogok öt évente mindent újra kezdeni valaki más mellett, mert viszket a nunim.
2016. júl. 15. 14:59
 23/34 A kérdező kommentje:

Ezzel nagyon egyet értek.

Én felajánlottam azt is, ha akarnak akkor d.gjanak. Tudtommal, beleegyezésemmel. Erre az volt a válasz, szó se lehet róla, nem tudnám ezt megtenni, egyébként is csak téged szeretlek, veled akarok élni...

Felfogni nem tudom, hogy ha megengedem akkor nem jó, kikéri magának, de ha azt kérem akkor szakadjon meg ez a kapcsolat teljesen akkor az nem történik meg.

2016. júl. 15. 15:14
 24/34 anonim ***** válasza:
74%
Az en paromnak is volt egy ilyen no akivel fel evig irogattak egymasnak, de ott a csaj nyomult, a parom nem irt olyanokat hogy miket csinalna vele meg ilyenek. En nem is ertem hogy birtad eddig. Nekem azota sem jott vissza a bizalom es szerintem neked sem fog. Az en baratom szerintem kenyszeres hazudozo is, de nem volt szerelmes, mint a feleseged. Eros szemelyisegu ferfinak tunsz, ezt hasznald ki es hagyd el szerintem. Ujra es ujra meg fog bantani, mert tudja hogy mindig megbocsajtasz. Kihasznalja a jo szived es ha nem allsz a sarkadra jol ossze is tori majd. Es ne logasd az orrod parkereses miatt, biztos talalsz majd olyat aki megbecsul. Persze a feleseged konyorogni fog hogy visszafogadd, biztos tudja mit veszit.
2016. júl. 15. 19:40
 25/34 anonim ***** válasza:
Ha levetkőztek, akkor ott más is volt, csak nem meri bevallani. Te vagy neki a biztos pont, a másikkal meg jól érzi magát. Én már nem tudnék megbízni benne. Ha vele meg is szakítja a kapcsolatot, ki tudja, mikor jön a következő...
2016. júl. 15. 22:52
 26/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Fura helyzetben vagy, az biztos. De le a kalappal elötted, ahogy kezeled...bár nem tudom, meddig lehet ezt jól kezelni. Szerintem a feleségednek tényleg eltökélt szándéka, hogy veled marad, valószínű téged szeret. De néha jönnek az ember életében olyan érzések, pillanatok, amiknek nem tud ellenállni. Abban a fiúban valami vonzza..mondhatnám, az újdonság varázs, de ha már egy éve ez folyik, akkor az már elég hosszú idő.

Légy továbbra is kedves, türelmes vele, de azért határozottan szabj egy határt hogy meddig tart a türelmed. Addig döntse el hogy mi legyen. Mert oké, hogy veled akar maradni, de azt nem várhatja el, hogy te türelmes és megértő legyél a végtelenségig egy felbukkanó harmadikkal szemben! És tedd világossá számára, hogy amint döntött és úgy dönt hogy veled marad, attól kezdve nincs bocsánat semmiféle hazudozásra, átvágásra!

2016. júl. 16. 05:29
 27/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. A legutolsó válasz áll legközelebb hozzám. Meghúztam egy határt, aminek az átlépése végzetes következményekkel jár. Ezt egyértelműen meg is mondtam a feleségemnek.

Nem fogjuk kukázni a kapcsolatunk, mert alapvetően szeretjük egymást, de ennek ellenére a határ átlépése azonnali válást jelent mostantól.

2016. júl. 18. 10:02
 28/34 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Kérdező...Átolvastam az előbb a legutóbbi ittjártam óta leírt mondandóidat,és szinte már egyenesen tisztellek a "a gyermeki naívitásod" okán...Én továbbra is azt mondanám,hogy FELESLEGES VOLT felajánlanod a nejednek azt,hogy feküdjön le azzal a másik ürgével, mivel szerintem EZEN MÁR RÉG TÚL VANNAK...Egyik hozzászóló már említette azt a bizonyos "vetkőzéses sztorit"...Énis pontosan egyetértek vele...Ha máskor nemis, AKKOR,és OTT, én is egészen biztos vagyok benne,hogy több is lehetett holmi szimpla vetkőzésnél...Szóval szerintem a nejed teljesen az orrodnál fogva vezet,és kihasználja a gyerekes naívitásodat...Ez nagyon jól látszik minden írásodbol...
2016. júl. 18. 17:10
 29/34 A kérdező kommentje:

A történtek fényében most oly mindegy bedugta, vagy nem dugta... részletkérdés. Az idő kerekét vissza nem forgathatjuk, dolgokat visszacsinálni nem lehet.

Azon tudunk csak változtatni ami ezután lesz és igyekszünk mindketten.

2016. júl. 19. 13:03
 30/34 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Kérdező...Ugye jól látom a dolgot,hogy te egy olyan illető vagy,akinek a "hátán fát lehet hasgatni",ahogy mondani szokás? Amennyiben jól látom a dolgot,(És valszeg jól látom...)már mindjárt érthető a dolog,hogy a nejed a NYÍLVÁNVALÓ MEGCSALÁS ELLENÉRE IS miért ragaszkodik annyira hozzád még mindig...Hát...Ha én lennék a helyében,nekem is nagyon ideális lenne egy ilyen férj...Csalnám orrba szájba,majd időnként sírnék kicsit,hogy "vissza az egész,csak vele akarok élni",aztán amikor megbocsájtana, kezdődhet az újabb megcsalás...Hű...Szerintem sok nő írigyelheti a nejedet,hogy micsoda remek férje van...
2016. júl. 19. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!