Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve lett egy fiú barátja. Barátság, semmi más. Aztán egyszer rákérdeztem, elismerte hogy a srác meg akarta csókolni. Pár nap bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt. Az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Ő azt mondja szeretné továbbra is barátnak, de ha úgy akarom akkor nem.

Egyszer rákérdeztem és akkor bevallotta több is volt mint csók, állítólag már levetkőztek mire nemet mondott annál az ominózus esetnél és azóta is irkáltak egymásnak ki kivel mit csinálna, stb. Két hét bőgés, engem szeret, velem akar élni, stb. Oké. túlléptünk rajt, most már nem olyan könnyedén. Megint csak az volt a kérésem ne tartsák a kapcsolatot. Most már azt mondja lehet nem is igazi barát volt, de akkor nem tartja a kapcsolatot, ha én úgy akarom. Még facebookon is kitörölte az ismerősei közül.

Eltelt pár hónap. "Véletlen" beléptem a facebookjára, hát mit látok? Ugyanaz a gyerek ír neki, csak most az engedélykérések között jelenik meg... Feleségem szerint csak néha írnak egymásnak, hogy vannak, ilyenek. De ha engem ez zavar akkor nem fog.... velem akar élni, stb.

Mondtam neki most már az se érdekel ha d.gnak. Nem akarom túlreagálni a dolgot, de kezd a t.köm tele lenni ezzel a nővel. A legnagyobb baj, hogy régen nem volt ilyen.

2016. júl. 15. 10:56
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%

Szakíts.

Többször is hazudott, eljátszotta a bizalmadat többszörösen. Egy szavát nem hinném el bárhogy sír.

Keress olyan nőt, aki megbecsül.

2016. júl. 15. 11:03
 2/34 anonim ***** válasza:
72%

kibaxnám a helyedben, mint macskát xarni...

szerintem egy pofátlan r1b4nc...

23F

2016. júl. 15. 11:07
 3/34 anonim ***** válasza:
54%

1-es: az a baj, hogy nem a baratnoje, tehat nem szakithat egyszeruen. Valhat, igen.

Kerdezo: ha szereted meg ezt a not es erdemesnek talalod, beszelj vele. Jarjatok utana, mi hianyzik neki a kapcsolatotokbol, amit ugy erzi, ezzel a sraccal kell potolnia. Valoszinuleg neked is kel valtoznod/valtoztatnod, hogy a dolgok a jo iranyba alakuljanak. Ugyanis a nok csupan kis szazaleka lep felre csak mert viszket. Gondolom en.

2016. júl. 15. 11:07
 4/34 anonim ***** válasza:
68%
Hát, kérdezd meg tőle, hogy mit gondol, ezek után hogy tudsz bízni benne, meg hogy miért nem képes uralkodni magán. A bőgést utasítsd vissza, nem segít és nem ér semmit. Vedd rá, hogy egyenesen beszéljen: ha az a gyerek kell neki, ha kalandot akar, ha nem bírja ki nélküle, akkor menjen. De ezt a hazudozást, titkolózást, szenvedést fejezze be, mert vérgáz és neked is nagyon rossz.
2016. júl. 15. 11:11
 5/34 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem csináljátok hármasban, ha a te farkad nem elég a nejednek?
2016. júl. 15. 11:17
 6/34 anonim ***** válasza:
62%

A feleséged szerelmes a fiúba, de minimum kívánja. Idő kérdése, hogy félrelépjen újra (nekem a csók is az, nem hogy a vetkőztetés).

Nem is akar pontot tenni az ügy végére, tartja vele a kapcsolatot.

Gondolom arra vár, hogy az új kapcsolat stabil legyen, és ott fog hagyni érte.

A nők tényleg ritkán csinálnak ilyet azért, mert viszket. Jellemzőbb, hogy úgy keresik az újat, hogy addig megvan a régi is.

Hasonló helyzetben beadtam a válást. Életem legjobb döntése volt.

Te még hànyszor akarsz belefutni, hogy a feleséged másnak kelleti magát?

2016. júl. 15. 11:18
 7/34 anonim ***** válasza:
37%

A felesége, nem a barátnője, nem olyan egyszerű a "szakítás".

Velem is volt hasonló. 1x átvert, tudtam, hogy mit fog csinálni, mégis mást mondott. Hát mit mondjak, iszonyatosan szarul esett, s utána minidg ott motoszkált bennem a gondolat. Egyszerűen már nem tudtam bízni benne, 2 évre rá szakítottunk, és az okok között ez is ott szerepelt.

2016. júl. 15. 11:26
 8/34 Noblesse Oblige ***** válasza:
79%

Nőként is azt tudom mondani, mint a többiek. A nejed nem igazán akar változtatni, kell neki a másik férfi, valószínű szerelmes belé, téged viszont megszokott a kedvenc zoknit. Itt sok értelme nincs a kapcsolatnak, ha mindenre csak a sírás a megoldás. Akkor menjen ahhoz a "baráthoz", ha neki ez fontosabb mint te.

Én is voltam már úgy, hogy a munkatársam rettenetesen megkívántam, pedig semmi gáz nem volt a kapcsolatommal. Én viszont elmondtam a páromnak mi a helyzet, hogy őt akarom és, hogy ki kéne találni valamit. És együtt ki is találtuk, hogyan épüljön le ez az egész és élünk tovább boldogan. A munkatársam meg teljesen ignoráltam (bár én sose vallottam be, hogy tetszik, és nem is közeledtem felé, és megtartottam a 3 lépést). Tehát a feleséged nem is érzi, hogy ez rossz, nem is változtat. Innentől meg tehetetlen vagy. Egyedül már nem párkapcsolat a párkapcsolat.

2016. júl. 15. 11:32
 9/34 A kérdező kommentje:

Szerintem is beleszeretett. Ezért is nem szidom, hibáztatom. Ő is ember, megtörtént vele.

Beszéltünk mi már számtalanszor erről, ő mindig azt mondja nem szereti, nem érdekli, velem akar lenni, velem akar élni. Semmi másról nem is akar hallani.

Szex terén szerintem mindent megkap, messze többet mint az átlag, hiányérzete ebből nem lehet, persze változatosságot egy személyemben nem tudok garantálni, vagy hogy valaki más legyek, de erre is azt mondja nem igényli.

Nem tudom hova tenni a dolgot. Másfél évvel ezelőttig feddhetetlen nő volt. Akiről olyat hallott, hogy megcsalta a férjét mélyen megvetette, még beszélni se nagyon akart vele... mondja is hogy szégyelli magát, de hát attól még ez van.

2016. júl. 15. 11:34
 10/34 anonim ***** válasza:
36%

Szerelembe nem csak úgy esünk a közhiedelemmel ellentétben.

Igenis lehet tudatosan megakadályozni pl. ha látta, hogy a srác közeledik, akkor megszakíthatta volna vele a kapcsolatot mielőtt beleesik.

Csak egy kis akarat kérdése, de tényleg bocs, hogy azt mondtam hagyd a fenébe.

Akkor inkább reménykedj, hogy nem fogja még 10-szer eljátszani ezt a sormintát...

2016. júl. 15. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!