Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a kettős mérce a megcsalásban?
Én is kíváncsi lennék honnan jött a 30% ha már ilyen gyakran van rá hivatkozva.
Azt sem egészen értem ez a "zabigyerek" mánia honnan jött mostanában. Létező probléma de ezer más létező probléma van amiken pöröghetne itt a jó nép. Miért épp ez?
Mert ez az egész életedre kiható baj. Most tegyük fel neveled mint sajátod aztán 10 év múlva benyögi a csajod, hogy amúgy Alitól van, csak Ali migráns-segílye nem volt elég a gyerekneveéshez így maradtál te. A gyereket már szeretd, de a nőtől ezek után hányinger...
Alapból milyen lehet ez? Szeretlek fiam, de anyád egy r*b*nc volt és ebből lettél te.
Anyuka meg: Ez csak a nevelőapád, aki egy lúzer, de stabil állása meg lakása volt, de nem volt se a hasa, se a farka elég kemény a p*cs*mnak így a valódi apád Ali. Akarod látni? (kotorászik a kazetták között) - na itt a 2016.04.12-ei terrortámadás videója. Aki ott felrobban az a papikád. Egy darabot elraktam belőle... A legértékesebb darabját... De nem fért be a 20 centis tárolóba...
Ahogy az is, amit te állítasz, hogy a férfi félreágyúz és azzal vágja ki magát, hogy "férfi vagyok nekem lehet" - ezt csak tahóéknál lehet hallani, és általában a nő meg is bocsátja, mert hát kemény a hasfal meg a farok, és még mindig inkább ez, mint a "lúzerek".
Kö-HÖM!
"Na ilyenkor hol marad a tipikus "hát férfiból van", meg "nagy volt a kísértés" stb., rozoga dumák?
Annyira végtelenül unalmas, hogy csak a nőket tudjátok szapulni!
A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezeket a "rozoga dumákat" általában szépfiúk alkalmazzák, akiknek úgyis meg lesz bocsátva, mert nekik lehet, mert a nőjük úgyis utánuk fog vágyni, nem a "ronda lúzerekre". Ezért is merik alkalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!