Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást nem zavar ez a kettős mérce?
Egy gyereknek mindig elsősorban az anyjára van szüksége.
Másrészről meg teszem fel a kérdést, egy anya, hogy tudná nyugodt szívvel otthagyni a gyerekét? Mi az a megingathatatlan dolog, ami miatt az apánál hagyná?
Te rettentően hülye vagy, erkölcstelen, tahó, bunkó felfogásod van. Nincs semmi gondolkodásod.
Sajnos vannak ilyen anyukák is.
Egyik sem helyes dolog a felsorolt dolgaid közül.
Ha te szülsz egy gyereket, mert akarod, akkor szereted annyira hogy nem dobod el magadtól. Egy igazi anya, óvja és szereti a gyerekét.
Téged a Taigetosz tetejéről kéne lelökni.
Én akkor akarnék csak gyereket, ha végre feltalálnák az "ember-keltetőt". Nincs sárkány, lelki terror, szexmegvonás, válás és kifosztás, alázás, zsarolás, amikkel ma a nő gond nélkül él, ha úgy szolgálja az érdeke.
Akkor a gyerek nem volna végre fegyverként használva és az apja ellen hangolva.
Ugyan nem várható ez a közeljövőben, de álomnak szép.
Igen, az esetek többségében az anyának adják, nem véletlen! Mondhat bárki, bármit, egy gyereknek az anyjára nagyobb szüksége van. Benne lett ember, ő hordozta a szíve alatt 9 hónapig, ő szenvedett meg a megszülésével, ő szoptatta, cserélte a pelenkáját stb. Az anya marad otthon a gyerekkel és többségében ő neveli. Úgyhogy nem véletlen kerül a gyerek az anyához, ez így jól is van.
Ettől független nem ítélek el senkit, semmit, amiatt ahogy dönt.
Olyan egyáltalán nincs, hogy a férfi viszi magával a gyerekeit az új kapcsolatba. Soha nem hallottam ilyet.
Új nő, új élet, régi pedig gyerekestől felrúgva és elfelejtve. Aztán hiszti a gyerektartás miatt.
A nők többsége viszont viszi magával a gyereket.
Elvált férfi = gyerektelen és független
Elvált nő = nyakadba akarja varrni a kölkeit akiknek apát keres.
Ez van. Jó ha tisztában vagy ezzel, mikor gyereket vállalsz: úgy és annyit, hogy egyedül is fel tudd nevelni, soha ne alapozz (csak) arra, hogy az apjuk segít felnevelni.
Mondom úgy, hogy nekem is van kettő.
2-es: És egy igazi apa nem teszi meg ugyanezt? Tudtommal nem csak a nő vállalja azt a gyereket, legalábbis ha az ideális állapotot vesszük alapul, ahol a pár mindkét tagja akarja a gyereket.
8-as: Igen, pontosan erre gondoltam! Az elvált férfi kénye kedve szerint élhet tovább, míg a nőre marad a neheze. Nagyon sok egyedülálló anyuka él úgy, hogy ki kell centiznie a jövedelmét, hogy valahogy kijöjjenek, a gyerektartást általában semmire sem elég, arról nem is beszélve, hogy egy (vagy több) gyerekkel új párt találni sem éppen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!