Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a kettős mérce a megcsalásban?
Neked pedig sok volt a FEM3, meg a Kiskegyed... El lehetne felejteni ezt az avítt "a férfijjak mindenkit megdugnak aki mozog" baromságot. Lehet az öregasszonymagazinokban amit olvasol a többi banyával ezt írják, de nem így van.
Elnézted a házszámot, nem nézek tv-t és nem olvasok női magazinokat!
Azért nem ártana, ha kinyitnád egy kicsit a szemedet, hogy a férfiak is ugyanúgy félredugnak mint a nők, sőt a férfiak még csak arra is lusták, hogy magyarázatot gyártsanak a megcsalásra.
Az esetek többségében lerendezik annyival, hogy lehordják a nőt, hogy már nem úgy néz ki mint régen.
A nők szintén megteszik és ott se nagyon vannak acélos magyarázatok... "Nem tudom mi történt velem" "olyan gyorsan történt" vagy a férfi hibájaként állítják be: "elhanyagolt" "nem volt olyan jó az ágyban" stb.
Bár általában nem is szól, ha gyerek van belőle, hanem nevelje a balek.
Jaj szakadj már le erről a zabigyerek nevelős témáról.
Tudsz mondani a környezetedből ilyet, vagy a filmekből szeded ezt a "mindennapos" dolgot?
Amit te mondtál az sem mindennapos, csak azokál akik bunkó, tenyészbika barátot választanak (ilyen Majka-szerű "raj" bohócot). Normális férfi nem így gondolkodik, hogy "ő férfiállat és ezért szabad megcsalnia a nőjét meg ilyenek. Ez utoljára az 50-es években volt mindennapos, manapság esetleg elhanyagolt falvakban élnek ilyenek.
Amúgy ha én "filmekből" veszem a példákat akkor Te pedig az ilyen gagyi "realitikből" az ottani nézőgárda nyomul ezzel mindig amit mondtál.
Hát persze, mert nem lehet elég olyan kérdést olvasni, hogy "megcsal a párom?" és társai, és ezeket a kérdéseket nők szokták feltenni.
Vagy linkelgessem?
Jó lenne, ha néha nem csak azt látnád, amit látni akarsz...
Akárcsak Te. Ez a "a férfiak úgyis megcsalnak mert nem bírnak a vérükkel" szintén nem igaz.
Valahogy azokat a kérdéseket nem szúrod ki amikor fordított eset van, vagy letudod azzal, hogy "megérdemelte a lúzer" vagy "jogos a megcsalás, mert a férfiak még rosszabbak"
Én nem így gondolkodom, hogy "megérdemelte a lúzer", meg a "férfiak még rosszabbak", még jó, hogy te próbálod megmondani nekem, hogy én hogyan gondolkodom.
A megcsalást nem érdemli meg senki, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, de általánosítasz, mert hát ugye bár minden nő ilyen, mert te aztán olyan jól tudod.
Én se mondtam ezt, csak azt hogy 30% ilyen, ez sajnos tény. Ugyanígy a prmitív férfiak is ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!