Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalta a mostani feleségét, engem is megfog?
Először is a kérdésre válaszolva: Mivel veled csalja a feleségét és a feleségével is lefekszik téged is megcsal. Szóval a válasz igen.
Másodszor remélem 10 év múlva a szottyadt Iyukad a földet fogja csapkodni minden eggyes lépésedkor,mert már annyira elhasználta ez a "férfi"..FÉRFI? ez egy gerinctelen szemétláda! Szóval...igen annyira elhasználta,hogy rosszabbul nézel majd ki mint egy vérbeli qvrva aki már 20 éve űzi az ipart.
Harmadszor,GYEREKRE NEM GONDOLSZ? Szegény gyermek min megy keresztül majd egész életén! Ujjal fognak rá mutogatni!
-Hé! Nézd már! Ottmegy akinek az apja megqurta a fél megyét!
Negyedszer,remélem a felesége minél hamarabb megtudja,és elhagyja azt a disznót és vele eggyütt téged fellógat a kertjükben lévő diófára majd felszeletel téged és a disznó férjét és egy grillpartin a volt szeretőivel megeteti a maradványaitokat majd utána őket a Dunába folytja :)
Szóval igen megcsal téged is! Köttesd el magad!
Azt akartam írni, hogy a megcsalás, az nem genetikai kényszer egy pasinál, a válás előtt én is megcsaltam, nem is 3 nővel, de nem heti 4 szex volt, sőt négy heti egy se - és még nem is ez volt a legnagyobb probléma.
A magyar átlag havi 6-8 alkalom, a 25 fölötti korosztályban, tehát akár nyaggatja, akár nem, intenzív a szexuális életük.
Ha a pasi egyszerűen unja, vagy anyuka nem mélytorkozik, vagy a popó nem megy... akkor téged is le fog cserélni előbb utóbb, mert nem másik nő kell neki, hanem egy élő guminő. (nem kell felfújni, kimosni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!