Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalta a mostani feleségét, engem is megfog?
2016. jún. 6. 21:39
Nem tudom, hogy teged is meg fog-e csalni, igazabol nem is erdekel, de LEGYSZI LEGYSZI te ne szulj SOHA gyereket, mert a vilag mar igy is tele van idiota h.lyekkel, ne fertozd tovabb a genallomanyt!!!!!!!
2016. jún. 6. 21:45
2016. jún. 6. 21:50
Meg hát! Kutyából nem lesz szalonna! SOHA! Ez a büdös nagy igazság. Ha a heti 4 szex mellett még szeretőket tart...baj van nála;de nálad is.
2016. jún. 6. 21:53
15/34 A kérdező kommentje:
ÉS ha hiába van 4 szex egy héten, de azok neki ugymond unalmasak? Tehát nem kelti fel annyira az érdeklődését a feleségével való szeretkezés,mert nem teljesít úgy az ágyban már,mint a gyerek, vagy akár a házasság előtt? És ezért tart szeretőt?Mit gondoltok erről? Vélemény?:)
akkor is egy gerinctelen, gyáva puhap. és ez nem fog változni
2016. jún. 6. 22:16
Jaj te kis naiv... szerinted ha nem jó neki a nővel, akkor csinál neki gyereket??? :D
Te csak egy hancúrmaca vagy, akiért valószínűleg soha nem fogja otthagyni a nőt és a gyereket. Csak szimplán ő egy megcsalós férfi, akinek kell a szex más nőkkel is.
Hidd el, én is voltam olyan ember szeretője, aki hasonlóan van mint a te szeretőd. De én nem is akartam h otthagyja értem a nőt. Az ilyen férfiakban nem lehet bízni Soha!!!
te kis butus :)
2016. jún. 6. 22:23
A heti 4 alkalom az egyenesen egy nagyon jó átlag.Te pluszként kellesz neki,ha csettint,ugrasz is.Ez neki egy nagyon kényelmes helyzet.Szerintem ilyen kérdéseken fölösleges agyalni,mert nem fogja elhagyni a csalàdját.Persze,azt mondja,hogy otthon unalmas a szex,de ezt javában azért teszi,hogy hízelegjen nálad,hogy te sokkal jobb vagy,mint a feleség.Az a baj ezekkel a helyzetekkel,hogy részedről van szerelem,naivitás,ő meg ezt a saját érdekében kihasznàlja.
2016. jún. 6. 22:27
19/34 A kérdező kommentje:
Én se akarom hogy otthagyja értem:D
Csak attól félek,hogy egy idő velem is megunja,és keres egy másik,nőt,egy másikat,akivel még felemelőbb lesz neki a szex.
Perszehogy keres.Neked meg majd ottmarad a szar érzés.Úgyis azt fogod tenni,amit akarsz,de remélem tanulsz majd belőle.Tartsd magad többre egy szeretőnél.
2016. jún. 6. 22:36
Kapcsolódó kérdések: