Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátnőm nővérébe! Történtek köztünk dolgok! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
40F vagyok fèl ève vagyok együtt a barátnőmmel aki nem tagadom elèg fiatal (19N). Ès kezdek belebolondulni a dologba mert állandoan csak a nővèrère tudok gondolni. Teljesen más mint a barátnőm ès ez nagyon bejön nekem. Neki is van kapcsolata (27N) de ő is vonzódik hozzám èrzem! Nem tudom mit tegyek??2016. jún. 5. 15:59
12/16 anonim válasza:
Hat,40 eves fejjel már nem kamaszként kene filoznod 2 csaj között,aki közül az egyik ráadásul a gyereked is lehetne...
Szanalom.Korodbeli nő nincs a közelben??
13/16 anonim válasza:
Sajnalom hogy ez a ket lany/no valaha is a kozeledbe kerult.ha lenne benned gerinc,tovabb allnak es nem szitanal csaladi viszalyt sem itt sem mashol,de gondolom erre nem vagy kepes.Felesleges barmilyen erzelemrol is beszelnunk,ugyis csak a farkad all.
Ferfiak szegyene.
15/16 anonim válasza:
Talan ha lenne farkad ahhoz h veled egykoruval kezdj akkor valaszolnek is... Te jo Isten. Meddig sullyed a vilag.
Megdugod majd parszor meg mind a kettot es ugyis tovabb allsz. Az erzeseiket meg leszrod majd, mert nemtudod mik is azok.:)
16/16 anonim válasza:
Apja lehetnél! Te normális vagy? A lány szülei mit szólnak ehez? Keress korodbelit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!